Μετά και τα νέα μέτρα (->εδώ) αλλά και τη γενικότερη αντιμετώπιση, οι εγχώριοι αγώνες κλειστού ήταν δεδομένο πως θα είναι αμφίβολοι.
Έτσι, σε πρώτη φάση απορρίφθηκε το αίτημα για άδεια διεξαγωγής της ημερίδας κλειστού της 7. Φεβρουαρίου.

Επίσης και το πανελλήνιο πρωτάθλημα (->εδώ) παρά το αυστηρό κι εγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο, είναι υπ’ ατμόν, με τις αυξανόμενες δυσκολίες στην Αττική να δυσχεραίνουν επιπλέον την όποια πρόθεση, έστω και σε …κλειστό κύκλο, για τη διεξαγωγή της αθλητικής διοργάνωσης…

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας

Ο ΣΕΓΑΣ εκφράζει την απογοήτευση του, γιατί απορρίφθηκε το αίτημα για άδεια διεξαγωγής της ημερίδας κλειστού, που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου.

Παρά το γεγονός ότι είχε εγκριθεί το ειδικό υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνα από την αρμόδια επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, παρά το γεγονός ότι σε ολόκληρη την Ευρώπη, ακόμη και σε χώρες με πολύ πιο επιβαρυμένη υγειονομική κατάσταση από την Ελλάδα, πραγματοποιούνται αγώνες στίβου και παρά το γεγονός ότι με ανάλογα υγειονομικά πρωτόκολλα, πραγματοποιούνται και στη χώρα μας, αγώνες μπάσκετ και βόλεϊ σε κλειστά γυμναστήρια.

Ο ΣΕΓΑΣ όπως πάντα σέβεται τις αποφάσεις της Πολιτείας και ακριβώς γι΄αυτό, η ημερίδα της Κυριακή (7/2) δεν θα πραγματοποιηθεί. Η ομοσπονδία αναμένει έγκριση για την διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου (12-13/2), για το οποίο υπάρχει θετική εισήγηση και της ΓΓΑ. Σε αντίθετη περίπτωση είναι φανερό ότι η προετοιμασία των αθλητών και αθλητριών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού θα υποστεί σοβαρό πλήγμα

Προηγούμενο άρθροΥψηλές επιδόσεις στο Fayetteville
Επόμενο άρθροΗ ΓΣ του ΣΕΓΑΣ στις 20/3 – με ενδεχόμενο εκλογών ανά ΕΑΣ στις 27/3

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ