Η αντίστροφη μέτρηση για το ραντεβού στο Γκέτεμποργκ έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία. Και υπάρχει πια μία ξεκάθαρη εικόνα για το τι πρόκειται για συναντήσουν οι Έλληνες αθλητές στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, μια και ανακοινώθηκαν οι αρχικές λίστες συμμετοχής.

Δείτε τις συμμετοχές και τις ισχυρές ομάδες: http://www.stivoz.com/forum/showthread.php?8047

Όπως είχε φανεί έως τώρα, οι άλτες έχουν πολλές ελπίδες για διάκριση στη Σουηδία. Από τα 12 μέλη της ελληνικής ομάδας, οι επτά βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα των αγωνισμάτων τους με βάση τις φετινές επιδόσεις.

Πιο ψηλά από όλους, ο Κώστας Φιλιππίδης και ο Γιώργος Τσάκωνας, που έχουν την τρίτη καλύτερη επίδοση της σεζόν. Ο πρωταθλητής του επί κοντώ ήδη έχει βελτιώσει το πανελλήνιο ρεκόρ με 5,83 μ., ενώ ψηλότερα φέτος έχουν κάνει άλμα μόνο ο Renaud Lavillenie (5,94 μ.) και ο Bjorn Otto (5,90 μ.). Ο Τσάκωνας από την άλλη με 8,15 μ. είναι επίσης τρίτος στο μήκος, πίσω από τον Aleksandr Menkov (8,22 μ.) και τον Michel Torneus (8,20 μ.). Σε πολύ καλή θέση στο αγώνισμα είναι όμως και ο Λούης Τσάτουμας, αφού με 8,08 μ. έχει την πέμπτη επίδοση.

Την τέταρτη καλύτερη επίδοση στο τριπλούν έχει ο Δημήτρης Τσιάμης (16,98 μ.) και την πέμπτη επίδοση ο Κώστας Μπανιώτης στο ύψος (2,30 μ.), η Νικόλ Κυριακοπούλου στο επί κοντώ (4,60 μ.) και η Νίκη Πανέττα στο τριπλούν (14,29 μ.). Ακόμη την 11η επίδοση στο επί κοντώ αποτελεί το 4,45 μ. που έχουν περάσει φέτος η Στέλλα Λεδάκη και η Κατερίνα Στεφανίδη, 14η επίδοση είναι στο ύψος το 2,26 μ. του Αντώνη Μάστορα και 21ος είναι ο Ανδρέας Δημητράκης στα 1.500 μ. (3.43.55) όπως και ο Κώστας Δουβαλίδης στα 60 μ. εμπ. (7.76).

Προηγούμενο άρθροΗ adidas running team αναδεικνύεται 1η ομάδα στον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών!
Επόμενο άρθροΤο μπαστούνι ξανά στο προσκήνιο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ