Τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου στις 9μμ. γίνεται το 4ο διαδικτυακό σεμινάριο του ΣΕΓΑΣ, στο οποίο θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου για τις αναπτυξιακές ηλικίες.
-> 4o webinar / πληροφορίες

Το σεμινάριο πραγματεύεται τις προπονητικές και αγωνιστικές δραστηριότητες κλασικού αθλητισμού για τις κατηγορίες Κ12-Κ10-Κ8 και με εφαρμογή στο Kids Athletics.

-> Προπονητικές & αγωνιστικές δραστηριότητες παιδιών (ΣΕΓΑΣ)

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι ο προσανατολισμός είναι για 3 τρίαθλα για τις ηλικίες Κ14 και για 2αθλα ή 3αθλα ομαδικού χαρακτήρα στις ηλικίες Κ12 (όπου βέβαια εφαρμόζεται και το Kids Athletics).
->
Αγωνιστικές δραστηριότητες παιδιών

Θα ακολουθήσουν και σχετικά επιμορφωτικά σεμινάρια στις ΕΑΣ για προπονητές, σε θεωρία και πράξη, με πρώτο κατά τη διάρκεια του πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στο ΣΕΦ, στις 9/2.

Επίσης, αντίστοιχα με το camp σπριντ στην αρχή του χρόνου, θα γίνουν βιωματικά σεμινάρια κατά τις επόμενες προπονητικές συγκεντρώσεις.
Σεμινάριο θα γίνει και με την ευκαιρία του πανελληνίου πρωταθλήματος ανωμάλου δρόμου, την προηγούμενη, στις 23/2 στα Τρίκαλα, για τον ανώμαλο δρόμο ως μέσο ανάπτυξης επιδόσεων σε μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις.

Μέχρι το τέλος της περιόδου προγραμματίζονται γύρω στα 6 ακόμα διαδικτυακά σεμινάρια, με την ταχυδύναμη σε άλματα και ρίψεις και θέματα αντοχής και συνθέτων να είναι πιθανότατα στα επόμενα.

Προηγούμενο άρθροΑρχή για World indoor tour στη Βοστώνη με Στεφανίδη – Πολλές ελληνικές παρουσίες στην Ευρώπη
Επόμενο άρθροΌριο ο Μπανιώτης και ισοφάριση ρεκόρ Νεανίδων η Mahuchikh στο Hustopece

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ