Το Bobble είναι ένα μπουκάλι που γεμίζει με νερό βρύσης και το φιλτράρει κατακρατώντας χλώριο, οσμές, βακτήρια και οργανικά κατάλοιπα με θετικές συνέπειες για την υγεία τη τσέπη μας και το περιβάλλον.

Το φίλτρο του μισολιτρου bobble πρέπει να αλλάζεται κάθε 300 γεμίσματα αφού φιλτράρει 150 λίτρα νερού απαλλάσσοντας έτσι το περιβάλλον από 300 πεταμένα πλαστικά μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού.

Η υγεία μας βάλλεται από χλώριο , διάφορα οργανικά κατάλοιπα που βρίσκονται στο νερό, καρκινογόνους ουσίες ( Bisphenol A – Phthalates) που υπάρχουν σε πολλά πλαστικά μπουκάλια, αλλά και από ακατάλληλα νερά που έχουν εκτεθεί στον ήλιο. Το bobble, κατακρατεί τις ακατάλληλες ουσίες και είναι PET, δηλαδή χωρίς Bisphenol και Phthalates .

Με το bobble δεν αγοράζουμε νερό με σύνηθες κόστος 0,50€ έτσι με τη χρήση του εκτός των άλλων, εξοικονομούμε και χρήματα.
Είναι σχεδιασμένο από τον διάσημο Karim Rashid, γεγονός που το κάνει να ξεχωρίζει

Διατίθεται σε μπουκάλια των 550 ml , του λίτρου και για σκληρότερη χρήση, όπως ποδήλατο , τρέξιμο κλπ, στο sport των 710ml. , όλα με τα ίδια φίλτρα που διατίθενται σε πολλά όμορφα χρώματα.

Περισσότερα διαβάστε εδώ: www.waterbobble.gr.

Προηγούμενο άρθροΛούης ο… παλιός, Μαρία η… πρωτάρα και οι συνήθεις ύποπτοι–Η Ελλάδα & το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού (video)
Επόμενο άρθροΗ πεντάδα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος με… δικά της λόγια –Δείτε τα βίντεο των Ελλήνων αθλητών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ