Με μια σημαντική απώλεια αλλά και μια σημαντική …εναλλακτική πρόσθετη συμμετοχή, θα δώσει η Κύπρος τον αγώνα της για την παραμονή στη Β’ κατηγορία του Ευρωπαικού εθνικών ομάδων, στις 10-11 Αυγούστου στο ανακαινισμένο Στάδιο “Sloboda” (Ελευθερία) της πόλης Varazdin, στα βόρεια του Ζάγκρεμπ, στην Κροατία.

Ο Κυπριο-Μαροκινός Αμήν Χατίρι, που δεν είχε κάνει κούρσες φέτος, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει πρόβλημα τραυματισμού κι έτσι έμεινε εκτός ομάδας.
Ο Νικόλας Φράγκου θα τρέξει τελικά στα 5000μ. και στα 3000μ. απλά ενώ ο Φάνης Πιτταλης που ήταν αναπληρωματικός θα μπει στα στηπλ (3000μ. και 3000μ στηπλ είναι τη Β’ ημέρα)

Ο Μίλαν Τραίκοβιτς πέρα από τα 110μ εμπόδια που είναι τη Β’ ημέρα, θα αγωνιστεί και στα 100μ. απλά που είναι την Α’ ημέρα (δεν υπάρχουν προκριματικά στις κατηγορίες πέραν της Superleague) με τους Αυγουστινου και Χατζηθεωρή να μένουν για τη σκυτάλη 4χ100μ. όπου δεν θα τρέξει ο Τραίκοβιτς.

Στα άλλα δύο αγωνίσματα που δεν είχε αποφασιστεί εξαρχής, ο Κωνσταντίνος Χρήστου θα τρέξει στα 400μ. απλά και ο Νεόφυτος Γεωργίου στα 400μ. εμπόδια.

-> Όλα για τη διοργάνωση

Προηγούμενο άρθροBydgoszcz: Τα προκριματικά θα δείξουν το δρόμο
Επόμενο άρθροBydgoszcz: 3η η Αναγνωστοπούλου και 4 προκρίσεις την Α’ ημέρα (+VideoZ)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ