Φυσική κατάσταση. Αδυνάτισμα. Χαλάρωση. Διασκέδαση. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να φορέσει κανείς τα αθλητικά του και να αρχίσει να τρέχει. Τα τελευταία χρόνια όμως, υπάρχει ένας που είναι ίσως ο πιο σημαντικός από όλους. Ο λόγος που αποφασίζουν δεκάδες άνθρωποι να σταθούν στην εκκίνηση και να τρέξουν, για να στείλουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας.

Το ραντεβού έχει δοθεί και φέτος, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, στο Ζάππειο. Εκεί όπου ο Πανελλήνιος σύλλογος Γυναικών με καρκίνο μαστού «Άλμα ζωής» διοργανώνει τον αγώνα του στις 29 Σεπτεμβρίου. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11 π.μ. και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν είτε να τρέξουν 5 χλμ. είτε να περπατήσουν 2 χιλιόμετρα. Μάλιστα, υπάρχει η δυνατότητα και για ομαδική συμμετοχή.

«Μέσα στις πολύ δύσκολες συνθήκες για όλους μας, δεν ξεχνούμε όσες συνεχίζουν να δίνουν καθημερινή μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Στήριξε με την παρουσία σου αυτή τη μάχη. Βοήθησέ μας να μεταδώσουμε σε όλο τον κόσμο ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.
Μπορείς να εγγραφείς στον 5ο Αγώνα Greece Race for the Cure ατομικά αλλά και ομαδικά! Γιατί … όλοι μαζί τρέχουμε για τη ζωή», αναφέρει το μήνυμα των διοργανωτών.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα του αγώνα

http://www.almazois.gr/race2013/main.php

Προηγούμενο άρθροΈτρωγε γερό πρωινό, έμαθε να πλέκει, έγινε ο κυρίαρχος της σφαιροβολίας
Επόμενο άρθροΗ ΔΟΕ έχει τον Γερμανό της – ο Bach διάδοχος του Rogge. Νέα μέλη Holm και Tergat

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ