Τα μικρά παιδιά στόλισαν το στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης”, όπου έγιναν αγώνες Kids Athletics. Ο ΑΟ Φιλοθέης διοργάνωσε το πρωτοποριακό πρόγραμμα μέσα από το οποίο τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα αγωνίσματα του στίβου, να διασκεδάσουν και να δείξουν το ταλέντο τους. Περισσότερα από 200 παιδιά του συλλόγου πήραν μέρος στο πρόγραμμα, ενώ εξίσου το διασκέδασαν και οι γονείς και φίλοι τους που βρέθηκαν στις εξέδρες του σταδίου.

Τα παιδιά που πήραν μέρος ήταν από πεντέμισι έως 12 ετών. Την πρώτη ώρα του προγράμματος συμμετείχαν τα μικρότερα παιδιά και στη δεύτερη οι μαθητές της 3ης, 4ης, 5ης και 6ης δημοτικού. Ολες οι ομάδες πέρασαν διαδοχικά από όλα τα παιχνίδια, συλλέγοντας βαθμούς, με την τελική κατάταξη να διαμορφώνεται από το άθροισμα των βαθμών που σημείωσαν σε κάθε ένα παιχνίδι και φυσικά στο τέλος παρέλαβαν το αναμνηστικό δίπλωμα.

Το σημαντικότερο βέβαια ήταν πως όλα τα παιδιά έδειξαν διάθεση να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα και πάνω από όλα να διασκεδάσουν με την ψυχή τους. Στις εξέδρες του Στέλιος Κυριακίδης, βρέθηκε και ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, ο οποίος παρακολούθησε τους εκκολαπτόμενους αθλητές, παρέα με τον πρόεδρο του ΑΟ Φιλοθέης Παναγιώτη Κουλουμέντα.

Προηγούμενο άρθρο«Ψήφισε» Αθήνα ο Τρέμος!
Επόμενο άρθροΟ Πανελλήνιος 1ος στην αξιολόγηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ