Από τον ΣΕΓΑΣ συγκροτήθηκε το προσχέδιο του αγωνιστικού προγράμματος του 2017 και εστάλη στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία προς επικύρωση στη σχετική συνεδρίαση της στη Μαδέρα της Πορτογαλίας στις 14 Οκτωβρίου.

Την επόμενη ημέρα της συνεδρίασης, στις 15/10, θα διεξαχθεί το Γκαλά των κορυφαίων αθλητών της Ευρώπης για το 2016, όπου 3 αθλητές της Ελλάδας είναι υποψήφιοι για τον τίτλο του κορυφαίου: η Κατερίνα Στεφανίδη στις γυναίκες και οι Εμμανουήλ Καραλής και Οδυσσέας Μουζενίδης για καλύτερο ανερχόμενο αθλητή, όπως και ο Γιώργος Κονιαράκης από την Κύπρο, ενώ η ψηφοφορία στο facebook της ΕΑΑ λήγει σήμερα – οπότε όσοι δεν έχετε κάνει like/share πράξτε το άμεσα.

Δείτε πως διαμορφώνεται το αγωνιστικό ημερολόγιο του 2017 με τους κυριότερους αγώνες και διοργανώσεις, τόσο σε Ελλάδα όσο και σε εξωτερικό:
-> Αγωνιστικό καλεντάρι 2017

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοικτού στίβου ορίστηκε στις 17-18 Ιουνίου, μια εβδομάδα πριν το Ευρωπαικό εθνικών Ομάδων που πλέον γίνεται ανα 2 χρόνια και σε 3 ημέρες γα τις μεγάλες κατηγορίες, με την Ελλάδα να μετέχει φέτος στη SuperLeague, στο Lille.
Εκκρεμότητα ως συνήθως υπάρχει με το Πανελλήνιο κλειστού που θα γίνει και πάλι στο ΣΕΦ καθώς πρόσφατα ξεκίνησε η διαδικασία αναδιαμόρφωσης της Παιανίας και ο προγραμματισμός θα εξαρτηθεί από… την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Επίσης το Athens street pole vault θα οριστεί και βάσει του πως θα μοιραστούν οι αγώνες επικοντώ στα μεγάλα διεθνή meeting.

-> Πρόγραμμα ΣΕΓΑΣ

Προηγούμενο άρθροΟι αθλητές του σχεδιασμού και οι Ομοσπονδιακοί προπονητές της νέας περιόδου
Επόμενο άρθροΆλλη μια παλαβή υπόθεση doping – Θετικός σε κοκαίνη είχε βρεθεί ο Barber πριν το Rio

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ