Το 2ο Loutraki Run 2019 γίνεται την Κυριακή 3/2 με αφετηρία στους καταρράκτες Λουτρακίου και αγώνες δρόμου 10χλμ, 3χλμ, 1χλμ, υπό την αιγίδα του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου, το Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων.

  • Δρόμος 10χλμ. Ώρα εκκίνησης: 9:30
    Η αγωνιστική διαδρομή 10χλμ έχει πιστοποίηση από την IAAF – AIM. Στον αγώνα επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών ηλικίας από 18 ετών και άνω, εγγεγραμμένων ή μη σε σωματεία του ΣΕΓΑΣ.
  • Δρόμος 3 χλμ. Ώρα εκκίνησης: 11:00
    Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες από 15 ετών και άνω, οι οποίοι θα τρέξουν με ευθύνη τους και θα πρέπει να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις. Η δήλωση συμμετοχής για παιδιά πρέπει να υπογράφεται από τον κηδεμόνα τους, κατά την ηλεκτρονική υποβολή.
  • Δρόμος 1 χλμ. Ώρα εκκίνησης: 11:30
    Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι θα τρέξουν με ευθύνη τους ως προς την ιατρική τους κατάσταση

Περισσότερες πληροφορίες για τις συμμετοχή σας στους αγώνες δρόμων και την προκήρυξη των αγώνων στο myrace.gr

Εγγραφές έως την 30 Ιανουαρίου 2019 στις 12:00 το μεσημέρι. Περιορισμένος αριθμός εγγραφών θα γίνεται την ημέρα του αγώνα στη γραμματεία και εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Τα πακέτα συμμετοχής θα παραλαμβάνονται αποκλειστικά από το κτήριο της Δημοτικής Ιαματικής πηγής Λουτρακίου (Γ.Λέκκα 70) το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, από τις 17:00 έως 21:00 και την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου από τις 07:30 στον ίδιο χώρο.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Κάθε συμμετέχων στα αγωνίσματα: 10 ή 3 χιλιομέτρων, θα καταβάλλει το αντίτιμο των 10 ευρώ ή 5 ευρώ αντίστοιχα. Οι άνεργοι θα μπορούν να δηλώνουν και να συμμετέχουν δωρεάν, με μόνη υποχρέωση κατά την παραλαβή των αριθμών να υποδεικνύουν την κάρτα ανεργίας τους.
Στο αγώνισμα των 1000 μέτρων η συμμετοχή θα είναι δωρεάν.

Προηγούμενο άρθροΕπιμορφωτική ημερίδα “Αθλητική Παιδεία” στη Βούλα στις 26/1
Επόμενο άρθροΑθλητική εξουθένωση και τι πραγματικά συμβαίνει στον αθλητή (μέρος 3ο)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ