Έφτασε μετά από πολύωρο ταξίδι μέσω Κατάρ το 1ο γκρουπ αθλητών της εθνικής μας ομάδας στην Ιαπωνία (2ο group αναχωρεί στις 19/8)

Δηλώσεις αθλητών στο stivoz.gr:
Ρούλα Στρατάκη: Θέλω να κάνω αυτό για το οποίο εχω προετοιμαστεί όλη την χρονιά και δεν έχει βγεί ακόμα. Όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες γιατί το επίπεδο είναι πολύ υψηλό.
Βασω Δεληνικόλα: θέλω ατομικό ρεκόρ και μια αξιόλογη εμφάνιση.
Φανή Χαλκιά: θέλω να είμαι καλά στην υγεία μου και να κάνω ότι καλύτερο μπορώ!
Περικλής Ιακωβάκης: θα τα πούμε στις 25 του μήνα. 😉
Δημήτρης Ρέγας: είναι η πρώτη μου συμμετοχή σε παγκόσμιο και ελπίζω να έχω μία αξιολογη εμφάνιση. Ελπίδα για ό,τι καλύτερο!
Γιώργος Ντούπης & Σωτήρης Ιακωβάκης: πρώτος στόχος ο τελίκος. Με την επίδοση του μπρούνο τζάουλι αυτο είναι εφικτό απο κει και πέρα ο,τι καλύτερο.
Αφροδίτη Σκαφίδα:Θα αγώνιστώ για τον εαυτό μου και για να ευχαριστηθώ τον αγώνα μου. Θέλω να κάνω το καλύτερο δυνατό και αν είναι εφικτό να περάσω στον τελικό.
Ειρήνη Κοκκιναρίου: Έχω κάνει καλή προετοίμασια θέλω να κανω κάτι καλύτερο απο αυτό που εχω ήδη κάνει. Αν όλα πάνε καλά αυτό είναι εφικτό. Στόχος ο τελικός.
Αλέξανδρος Παπαδημητρίου: στόχος η βελτίωση της φετινής μου επίδοσης
Κώστας Ζαλαγκίτης: Θα προσπαθήσω για το καλύτερο, καλή επιτυχία σε όλους.
Φλώρα Ρεντούμη: έχω κάνει καλή προετοιμασία. Θα ήθελα μία επίδοση κοντά στο ρεκόρ μου. Έχω καλή ψυχολογία. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλη την ομάδα.

ΣΣ: Ευχόμαστε κι εμείς καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά και τους ευχαριστούμε για την ανταπόκριση (ιδιαίτερα την Αφροδίτη Σκαφίδα που τη συντόνισε)!

Προηγούμενο άρθροΗ ομάδα για την Οσάκα
Επόμενο άρθροΚύπρος – Οσάκα