Στο πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο της χρονιάς από τον ΣΕΓΑΣ, ο εθνικός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας θα αναλύσει τους αγωνιστικούς στόχους της Ομοσπονδίας για τη νέα περίοδο αλλά και το σύστημα ranking της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας – που θα δώσει και την πρόκριση (πέρα από τα όρια) για Tokyo2020.

Το σεμινάριο θα γίνει τη Δευτέρα 18/11 στις 9μμ και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως το Σάββατο 16/11.

-> Πληροφορίες & εγγραφή

Σειρά 6 σεμιναρίων και βεβαιώσεις παρακολούθησης

Όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ:

Στη φετινή περίοδο θα δοθούν στο τέλος των σεμιναρίων βεβαιώσεις παρακολούθησής τους στους συμμετέχοντες. Για τον σκοπό αυτό πρέπει:
Οι δηλώσεις συμμετοχής να γίνονται με πραγματικά στοιχεία στα οποία να αναφέρεται το όνομα και το επώνυμο του συμμετέχοντα (ΣΣ: με λατινικά), καθώς και το e-mail το οποίο να συνδέεται με το όνομα.
Πιο συγκεκριμένα θα ήταν σκόπιμο να συμπληρώνεται πάντα με τον ίδιο τρόπο το ονοματεπώνυμό (σειρά ονόματος-επωνύμου, τονισμός, μικρά-κεφαλαία) τόσο στις αιτήσεις συμμετοχής των σεμιναρίων όσο και κατά την είσοδό στην πλατφόρμα.
Με αυτόν τον τρόπο η ομοσπονδία θα καταφέρει να κάνει σωστή ταυτοποίηση αυτών που μετέχουν, προκειμένου να χορηγήσει στη συνέχεια η σχετική βεβαίωση.

Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων της Ομοσπονδίας η Επιτροπή Επιμόρφωσης και Επιστημονικής Στήριξης του ΣΕΓΑΣ έχει προγραμματίσει 6 διαδικτυακών σεμιναρίων για την περίοδο 2019-2020, συνεχίζοντας έτσι τον επιτυχημένο θεσμό.

Προηγούμενο άρθροΟι τελικές υποψηφιότητες για τα World Athletics Awards
Επόμενο άρθροΟι καλύτερες διοργανώσεις της χρονιάς βάσει ranking

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ