Τι τρέχει στο Γ.Σ.Π.; …Πάντως όχι οι αθλητές στίβου, καθώς πολλά είναι τα παράπονα αυτών και των προπονητών τους για την κατάσταση που βιώνουν τον τελευταίο καιρό. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι σήμερα που εν μέσω της προπόνησης της Νεκταρίας Παναγή, το σκάμμα ..σκεπάστηκε από κάποιους ευγενικούς αρμόδιους κυρίους!

Το “Εθνικο Σταδιο Στιβου” του “ΓΣ Παγκυπρια” δημιουργήθηκε από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού για να εξυπηρετεί τον στιβο (δίπλα υπάρχει το ποδσφαιρικο γήπεδο) και επιχορηγείται γι αυτό από τον ΚΟΑ γι αυτο απο τον ΚΟΑ. Μέχρι πριν κάποια χρόνια η επιχορηγηση ήταν πλήρης, ενώ πλέον παραμένει μεν αλλά ενισχύεται από τη Διεύθυνσή που έχει αναλάβει τωρα ο ΓΣΠ -και είναι η ίδια με του ποδοσφαιρικού.
Ο Κυπριακός Οργανισμός Ποδοσφαίρου πλέον φιλοξενείται -και παίρνει ουσιαστικά προτεραιότητα- και σε αυτόν τον χώρο, ιδίως για τα διπλώματα κατηγοριών ενώ ερασιτεχνικές ομάδες και ομάδες επιχειρήσεων χρησιμοποιούν επίσης το Στάδιο – στο οποίο γίνονται ενίοτε και κοινωνικές εκδηλώσεις!
Ολοι αυτοί χρησιμοποιούν το χόρτο με το στίβο τότε να μην μπορεί, ενώ και οι μπάλες βέβαια γίνονται επικίνδυνες για τους αθλητες.

Ο χαρακτήρας του Εθνικού Σταδίου Στίβου τείνει να γίνει καθαρά κερδοσκοπικός με τον Υψηλό Αθλητισμό και την Εθνική ομάδα -αλλά και τον υπόλοιπο στίβο να μένει συχνά ανήμπορος.

Ο στίβος περιορίζεται, τα Σάββατα μάλιστα δεν μπορεί να έχει το Στάδιο μετά τη 1, το ταρτάν παραμελείται και παραμένει γεμάτο άμμο και χώματα κάτι που το καθιστά επικίνδυνο για τραυματισμούς -πιθανότα οφείλονται και κάποιοι Κυπρίων πρωταθλητών και σε αυτό ενώ και άλλοι χώροι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά το δοκούν από τον Υψηλό Αθλητισμό…

Προηγούμενο άρθροΣταθερά ψηλά ο Φιλιππίδης – 5,70μ. και 4η θέση στο Μάλμε – Στα 5,92μ. σταμάτησε ο Lavillenie
Επόμενο άρθροΠαραφωνίες στο Βαλκανικό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ