Είναι κάτι που στις άλλες χώρες αποτελεί αυτονόητο ραντεβού. Για την Ελλάδα όμως η ιδέα μίας κοινής προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας πριν από κάποια μεγάλη διοργάνωση έμενε πάντα στα χαρτιά, με ευθύνη της ομοσπονδίας που δεν πίεζε προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά και συνένοχους τους προπονητές που αρνούνταν να μπουν σε αυτή τη διαδικασία.

Κάτι φαίνεται πως αλλάζει σε αυτό το θέμα όμως. Έπειτα από τα καμπ που έχουν γίνει για τις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες τα τελευταία δύο χρόνια, τη σκυτάλη καλούνται να πάρουν και οι μεγαλύτεροι και να δείξουν ότι μπορούν να λειτουργήσουν ομαδικά.

Όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ, μετά από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα θα γίνει κοινή προετοιμασία για τα μέλη της εθνικής ομάδας που θα ταξιδέψουν στη Ζυρίχη για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών.

Σε αυτό το καμπ μάλιστα- όπου οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να «δεθούν» σαν ομάδα, στα πρότυπα ξένων αποστολών- θα μπουν οι βάσεις και για την ομάδα των 4Χ100 μ. γυναικών. Η χώρα μας όπως όλα δείχνουν θα εκπροσωπηθεί και σε αυτό το αγώνισμα στη Ζυρίχη- πηγαίνουν οι 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης- και στο καμπ προετοιμασίας οι σπρίντερ που διεκδικούν μία θέση στην 4Χ100 μ. θα μπορούν να δουλέψουν στις αλλαγές, ώστε να μεγιστοποιήσουν τις πιθανότητες διάκρισης στο μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού.

Προηγούμενο άρθροΤώρα και κλειστό χωρίς… πισίνα στο ΟΑΚΑ –Εγκρίθηκε η στεγανοποίηση
Επόμενο άρθροΟι σφαιροβόλοι βγήκαν στους δρόμους του Σακραμέντο και έβαλαν… φωτιά στη βαλβίδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ