Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του ΣΕΓΑΣ, προκειμένου να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον του ελληνικού στίβου. Για την ώρα παραμένουν στον αέρα τα οικονομικά δεδομένα της νέας χρονιάς, όπως επίσης και το τι θα γίνει με τα χρήματα του φετινού τακτικού προϋπολογισμού (δεν έχει αποσαφηνιστεί αν η πολιτεία θα δώσει ή όχι όλο το ποσό). Στον αέρα βρίσκεται τόσο ο αγωνιστικός σχεδιασμός, όσο και ο σχηματισμός των κατηγοριών της νέας χρονιάς. Η σχετική επιλογή των αθλητών έχει γίνει, ωστόσο δεν είναι δυνατόν να ανακοινωθεί, αν δεν ξεκαθαριστεί πόσα χρήματα θα λάβει ο ΣΕΓΑΣ το νέο έτος.

Την επόμενη εβδομάδα, η ομοσπονδία θα έχει στα χέρια της ένα προσχέδιο του προϋπολογισμού της νέας χρονιάς, πάνω στο οποίο θα «πατήσει», για να προχωρήσει τα θέματα που εκκρεμούν.

Πάντως στην μόνη οικονομική υποχρέωση (σε σχέση με αθλητές και προπονητές), που η ομοσπονδία παραμένει συνεπής, είναι αυτή των αθλητών που έχουν εξασφαλίσει τα όρια συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, οι οποίοι έλαβαν και τον μισθό του Νοεμβρίου.

Από εβδομάδα εξελίξεις για το ΣΕΦ

Το ραντεβού των ανθρώπων του ΣΕΓΑΣ με τη διοίκηση του σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, αλλά και τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού, θα κρίνει το μέλλον της χειμερινής αγωνιστικής δράσης. Ο ΣΕΓΑΣ έχει ζητήσει να χρησιμοποιήσει το ΣΕΦ, δεδομένο του ότι δεν είναι δυνατό να γίνουν αγώνες στην Παιανία (είναι μεγάλο το κόστος συντήρησης του γηπέδου). Πάντως για να μπορέσει ο ΣΕΓΑΣ να κάνει αγώνες στο… άλλοτε σπίτι του, θα πρέπει ο Ολυμπιακός να αναπροσαρμόσει το πρόγραμμα του.

Προηγούμενο άρθροΣτην Κύπρο ο Ιωάννου
Επόμενο άρθρο"Έλληνες & Μαραθώνιος" από τον Γ. Μαμουζέλο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ