Το προηγούμενο Σ/Κ, λιγες ημέρες μετά τη Β’ φάση των σχολικών, έγινε το διασυλλογικό πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων, για τους 11 από τους 14 ομίλους (->αποτελέσματα)

Τη Μ.Τρίτη και Μ.Τετάρτη ακολούθησε το διασυλλογικο συνθέτων αγωνισμάτων για Παίδες/Κορασίδες (σε πλήρη μορφή -10αθλο/7θλο) και Άνδρες/Γυναίκες, σε 2 ομίλους, τον Βόρειο (Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία, Ήπειρος, Αν.Στερεά, Ιόνιο) στα Γιαννιτσά και τον Νότιο (Αθήνα-Αττική, Πειραιάς, Δυτ.Στερεά, Αιγαίο, Κρήτη) στον Άγιο Κοσμά.
-> Αποτελέσματα συνθέτων

Στα Γιαννιτσά η Στέλλα Τζικανούλα συγκεντρωσε 5188 βαθμούς, ενώ στις κορασίδες η Λιάνα Παπαδοπούλου, που διακρίνεται κυρίως στα εμπόδια, έφτασε τους 4977β.
Στους άνδρες νικητής ήταν ο Θανάσης Χατζόπουλος με 6027β ενώ στους Παίδες ο Θανάσης Ματζίρης στα 1500μ. κάλυψε μεγάλη διαφορά για να παρει την πρωτια με 5727β.

Στον Άγιο Κοσμά η Βασιλική Μαρκοπούλου ήταν νικήτρια με 4972 β. με τη νεάνιδα Ελένη Γκέλη να έχει 4889β.
Ο Στέλιος Ποντικέας κέρδισε στους άνδρες με 5727β., ενώ ο Παναγιώτης Μάντης εγκατέλειψε.
Στις κορασίδες επικράτησε η Μαργαρίτα Τσουκαλά με 4809β, ενώ στους παίδες ο Νίκος Μήλιος με 4848β.

Στις 28-29 Απριλίου γίνεται στη Φλωρεντία ο αγώνας Multistars που είναι και ο πρώτος φετινός της σειράς Challenge συνθέτων. Εκεί προγραμματίζει να κάνει τον πρώτο της φετινό αγώνα η Σοφία Υφαντίδου ενώ αναμένονται και άλλες ελληνικές παρουσίες : ο Μαντης, η Μαρκοπούλου, η Καστανά.

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα συνθετων διεξάγεται ένα μήνα μετά, στις 27-28 Μαίου στις Σέρρες (μάλιστα όσοι πρόκειται να λάβουν μέρος καλούνται να επικοινωνήσουν με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης ή με τον Γ’ Αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ Γιάννη Λιούμπα για την εξασφάλιση της διαμονής τους λόγω αυξημένης ζήτησης δωματίων στην πόλη των Σερρών, τη συγκεκριμένη περίοδο)

Ως προς τα διασυλλογικά πρωταθλήματα, των Ανδρών/Γυναικών γίνονται σε 11 ομίλους και στις περισσότερες περιπτώσεις σε 2 αγωνιστικές στις 22 ή 23 Απριλίου και 13 ή 14 Μαιου.

Προηγούμενο άρθροΔιασυλλογικό συνθέτων 2017
Επόμενο άρθροΟι αγώνες δημόσιου δρόμου και οι επιδόσεις στο στίβο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ