Η διεθνής συνάντηση ρίψεων “Σιθώνεια” που γίνεται από το 2002 στο Δημοτικό Στάδιο Νικήτης Χαλκιδικής, διεξάγεται την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, σε μια κομβική μάλιστα ημερομηνία καθώς είναι η τελευταία ημέρα ισχύος επιδόσεων για το παγκόσμιο στη Ντόχα (με όσους έχουν το όριο να παίρνουν πρόκριση και οι υπόλοιπες τυχόν διαθέσιμες θέσεις να ξεκινούν να συμπληρώνονται βάσει επιδόσεων, δείτε->εδώ).

Στη σφυροβολία μετέχουν και οι 3 αθλητές μας που έκαναν το όριο: ο Μιχάλης Αναστασάκης, ο έφηβος Χρήστος Φραντζεσκάκης και η Σταματία Σκαρβέλη – που είναι δηλωμένη και στη δισκοβολία.

Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου φέτος έχει 59,02μ. και χρεάζεται μια καλύτερη επίδοση στη δισκοβολία για να πάει στο παγκόσμιο (αυτή τη στιγμή δίνουν πρόκριση τα 59,06μ.) ενώ έχει 61,53μ. ατομικό.

Ο Νικόλας Σκαρβέλης πρέπει να προσπαθήσεις για το όριο των 20,70μ. στη σφαιροβολία, ουσιαστικά μια υπέρβαση καθώς φέτος έχει 20,40μ. και ατομικό 20,61μ. (ενώ το πανελλήνιο ρεκόρ του Κουτσούκη είναι 20,74μ.)

Μεταξύ των συμμετοχών και ο Λατιφλλάρι στη σφαίρα, ο Ζιώγας στη σφύρα παίδων (5κ.)

Τα Σιθώνεια ολοκληρώνουν και την ακόλουθη σειρά meeting, αξιολογημένων σε μεγαλύτερη κατηγορία για το ranking system, κάτι που ενδιαφέρει και για Tokyo.

  • 05/06 meet. Αλμάτων, Καλλιθέα [κατ. E]
  • 09/06 “Βενιζέλεια- Χανιά”, Χανιά [κατ. C]
  • 12/06 Women Gala, Φιλοθέη [κατ. C]
  • 19/06 Παπαφλέσσεια, Καλαμάτα [κατ. E]
  • 25/06 Athens Street Pole Vault, Αθήνα [κατ. C]
  • 20/07 Δρόμεια, Βάρη [κατ. E]
  • 06/09 Σιθώνεια, Νικήτη Χαλκιδικής [κατ. E]
Προηγούμενο άρθροΗ Στεφανίδη για καρέ στις Βρυξέλλες – Lasitskene, Lyles και μεγάλες αναμετρήσεις
Επόμενο άρθροΤο πραγματικό status για Doha – Ευελπιστώντας σε αποσύρσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ