Στο Παναθηναϊκό στάδιο θα επιστρέψει από την ερχόμενη Τετάρτη (27/3) το… σχολείο του στίβου. Μόνο που αποκτά και νέα «μαθήματα»! Το πρόγραμμα Kids athletics της διεθνούς ομοσπονδίας στίβου επανέρχεται στο Παναθηναϊκό στάδιο, όπου το υπουργείο Παιδείας, η ΕΟΕ και ο ΣΕΓΑΣ, σε συνεργασία με τις ομοσπονδίες του βόλεϊ και του μπάσκετ ενέταξαν και αυτά τα δύο αθλήματα στο πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή τα παιδιά θα έρχονται σε επαφή με το στίβο, ενώ την Τρίτη και την Πέμπτη θα εξοικειώνονται με τα άλλα δύο ομαδικά αθλήματα.

Το πρόγραμμα- που εφαρμόζεται σε όλο τον πλανήτη από την IAAF- έχει συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον από τα σχολεία και θα εφαρμόζεται έως τις 8 Ιουνίου. Για τον ΣΕΓΑΣ εξίσου σημαντικά σε αυτό τον τομέα είναι τα νέα που έφτασαν από το Μονακό. Στο νέο συμβόλαιο συνεργασίας των δύο πλευρών η διεθνής ομοσπονδία ανταποκρίθηκε στο ελληνικό αίτημα και για την επόμενη χρονιά θα ενισχύει και οικονομικά το εγχείρημα με 25.000 δολάρια. Κάτι που θα επιτρέψει στο ΣΕΓΑΣ να συνεχίσει να προγραμματίζει «επισκέψεις» του προγράμματος σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε πληροφορίες για το πρόγραμμα
http://www.stivoz.gr/dimosiografikes/Training&Science/KidsAthletics_PracticalGuide.pdf

Προηγούμενο άρθροΣε μπελάδες η Alptekin και 7 ακόμη Τούρκοι!
Επόμενο άρθροΕμπλοκή δύο σπρίντερ σε υπόθεση πυροβολισμών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ