Η 15η διεθνής συνάντηση ρίψεων “Σιθώνεια” θα διεξαχθεί στο δημοτικό Γήπεδο Νικήτης Χαλκιδικής, την 12η Ιουνίου 2016, ημέρα Κυριακή, και ώρα 15:30 έως 20.30
-> Νέο πρόγραμμα

Ο αγώνας των οποίων εμπνευστής είναι ο πρωταθλητής της σφυροβολίας Αλέξανδρος Παπαδημητρίου, είναι φυσικά και στα κριτήρια επίτευξης ορίων και αρκετοί πρωταθλητές μας αλλά και νεαροί αθλητές θα λάβουν μέρος, ενώ ο συνολικός αριθμός αριθμός δηλώσεων συμμετοχών αποτελεί ρεκόρ για τα Σιθώνεια.

Ξεχωρίζει στη σφυροβολία ο αθλητής του Αλ.Παπαδημητρίου, ο νεαρός Μιχάλης Αναστασάκης που πριν λίγες ημέρες στους Μεσογειακούς νέων στην Τυνησία έκανε ατομικό ρεκόρ και όριο για Ρίο με επίδοση 77,08μ. Ο Κώστας Κωστογλίδης έχει ρίξει στο διασυλλογικό 75,10μ. και θέλει και σε αναγνωρισμένο αγώνα το όριο των 74,50μ. για Άμστερνταμ.
Μετέχει ακόμα ο πρωταθλητής Κύπρου Κώστας Σταθελάκος ενώ είναι και οι Μπεγλέμπεη, Γαβριηλίδης και επίσης καλές διεθνείς συμμετοχές με τον Σλοβάκο Chafrietag, τον Αιγύπτιο AbdGauad και τον Ούγγρο Akos.

Στο αγώνισμα των γυναικών, η επίσης χρυσή στην Τύνιδα, Ηλιάνα Κοροσίδου, στοχεύει πλέον στο όριο των 68μ για το Πανευρωπαικό, ενώ πλαισιώνεται από την Βαμβουκάκη και τις νεάνιδες Καραστογιαννη, Γρηγοριαδου αλλά και την Τουρκάλα Kivilcin.

Δυνατή η σφαιροβολία ανδρών με τον Κυριάκο Ζώτο, τον Γεράσιμο Θεοδώρου και τους Λατιφλάρι, Μπαχαρίδη, ενώ στους παίδες θα είναι ο Οδυσσέας Μουζενίδης που εντυπωσιάζει φέτος έχοντας φτάσει και στα 21,10μ.
Στις μικρότερες κατηγορίες ξεχωρίζουν και οι παρουσίες της Τσέγκο σε σφαιροβολία – και ακοντισμό η Ελίνα.

Προηγούμενο άρθροΣτη Γενεύη η σκυτάλη, καλές ελληνικές συμμετοχές στην Ευρώπη το Σάββατο 11/6
Επόμενο άρθροελλην. παρουσίες σε εξωτερικό (βάδην) 2016

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ