Μετά από αρκετά χρόνια κοινής πορείας – από την αρχή του 2012 – η πρωταθλήτρια (συνεχώς από το 2011) της δισκοβολίας Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία της με τη Βάσω Παναγιωτοπούλου. Έχοντας ενημερώσει και την Ομοσπονδία, προχωράει πλέον με τον Γιάννη Δόνδωρο (->βιογραφικό).

Η Αναγνωστοπούλου δήλωσε σχετικά στο stivoz.gr:
“Ύστερα απο μια μακροχρόνια συνεργασια με την κυρια Βάσω Παναγιωτοπούλου, την οποία οφείλω να ευχαριστήσω για όσα μου προσέφερε, κάνοντας εναν γενικότερο απολογισμό σε σχέση με την έως τωρα πορεία μου, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι πρεπει να προχωρήσω σε γενικότερες αλλαγές πλεύσης ως αθλήτρια, ξεκινώντας από την ανεύρεση νέου προπονητή.

Κατέληξα λοιπόν στο να συνεργαστώ με τον κύριο Γιάννη Δόνδωρο, έναν προπονητή με επιστημονικές γνώσεις και εμπειρία από το 1996 στην προπονητική, ο οποίος και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μου για συνεργασία. Την απόφασή μου την γνωστοποίησα στον ΣΕΓΑΣ εδώ και αρκετό καιρό και αναμένω να ξεκινήσω την προετοιμασία μου ενόψει των νέων αγωνιστικών προκλήσεων.

Γενικά ήμουν ήδη προβληματισμένη πριν την τελευταία αγωνιστική περίοδο ενώ και η χρονιά δεν κυμάνθηκε στα επίπεδα που θα ήθελα. Η όλη απόφαση στην εύρεση νέου προπονητή ήταν καθαρά προσωπική απόφαση”

Προηγούμενο άρθροΠροπονητής: ο άνθρωπος πίσω από τις "κουίντες" (Ι.Δόνδωρος)
Επόμενο άρθροΟ Ελ.Βενιζέλος Χανίων στην κορυφή της αξιολόγησης, τα ίδια σωματεία στη 10αδα (+δηλώσεις)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ