Το 2ο βαλκανικό Ε/Ν διεξήχθη το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στη Σόφια, με πολλές καλές εμφανίσεις των Ελλήνων αθλητών με 2 πανελλήνια ρεκόρ και μια ισοφάριση, ενώ η εθνική ομάδα με τη 12μελη αποστολή πήρε τη 2η θέση στα μετάλλια με 4 χρυσά, 2 αργυρά 1 χάλκινο – με τη Ρουμανία πρώτη ομάδα.
-> Αποτελέσματα

Τρεις αθλητές που έκαναν απανωτά ρεκόρ φέτος, συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο και μάλιστα εντυπωσιακά.
Ο Οδυσσέας Μουζενίδης έφτασε την 6κιλη σφαίρα στα 20,58μ. – από τα 20,11μ. που ειχε κάνει πρόσφατα. 4ος στο αγώνισμα ήταν ο Γιώργος Κονιαράκης (Κύπρος) με 18,04μ.

Η κορασίδα Σπυριδούλα Καρύδη ανέβασε το ρεκόρ στο τριπλούν της κατηγορίας της από τα 12,68μ. αρχικά στα 12,70μ. και μετά στα 12,97μ. και ήταν 2η στο αγώνισμα, ενώ πήρε μερος και στο μήκος όπου με 5,94μ. ήταν 3η.

Ο παίδας Γιάννης Γρανιτσιώτης στον προκριματικό των 60μ. ισοφάρισε το πανελλήνιο ρεκόρ του των 6.85, όμως στον τελικό ήταν άκυρος. Εκεί, 2ος τερμάτισε ο Σωτήρης Γκαραγκάνης με 6.90.

Πρώτη θέση πήρε ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης στο μήκος με 7,69μ., η Μαρία Μαγκούλια στη σφαιροβολία με 15,02μ. και η κορασίδα Παναγιώτα Δόση στο ύψος με καλή επίδοση 1,79μ., ενώ 1,65μ. έκανε η Δέσποινα Χαραλάμπους (Κύπρος)

Την τέταρτη θέση πήρε στα εμπόδια η Δάφνη Γεωργίου (Κύπρος) με 8.57 / προκρ. 8.55

Προηγούμενο άρθροΣΕΦ: Όριο και η Σπανουδάκη, νέα καλή κούρσα η Μπελιμπασάκη – Σερί νικών Δημητράκης, Τσιάμης
Επόμενο άρθροΌλο και καλύτερη η Στεφανίδη – Ανεβαίνουν Lavillenie και Braz

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ