Ο ΣΕΓΑΣ και η διοικούσα επιτροπή της υπό ίδρυση Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων, θέλοντας να αναδείξουν την κοινωνική διάσταση του Διεθνούς Μαραθωνίου της Αθήνας που είναι αφιερωμένος στην μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη,θα συνεργαστούν για την οικονομική ενίσχυση του Παιδικού Χωριού SOS της Βάρης.

Οι δύο φορείς, έχουν συμφωνήσει από το 2006 από κοινού, ότι όλα τα μέλη – Αθλητές των Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων, θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής με το συμβολικό ποσό των 10 Ευρώ ανά αθλητή, τόσο για την συμμετοχή τους στον Μαραθώνιο, όσο και για τους Αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων αντίστοιχα, με την προϋπόθεση ότι οι συμμετοχές αυτές θα γίνουν μέσω των Συλλόγων τους και θα υποβληθούν ομαδικά.

Για φέτος, με ομόφωνη απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής του Κλασικού Μαραθωνίου 2007 ολόκληρο το ποσό που θα προκύψει από τις ομαδικές εγγραφές της υπό ίδρυση Ομοσπονδίας Συλλόγων Δρομέων θα διατεθούν για την ενίσχυση του Παιδικού Χωριού SOS της Βάρης.

Η συνεργασία του ΣΕΓΑΣ με την υπό ίδρυση ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων, γίνεται για το 2007 πιο στενή, αφού ο εκπρόσωπος της διοικούσας επιτροπής της, Γιώργος Χατζηαγγέλου, συμμετέχει από φέτος στην Οργανωτική Επιτροπή του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Πηγή: segas.gr

Το έργο των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στις μικρές ή μεγάλες δωρεές που προσφέρουν ιδιώτες, εταιρείες και Οργανισμοί. Επίσης στα κληροδοτήματα και στα έσοδα από διάφορες εκδηλώσεις.
Πως να βοηθήσετε: http://www.sos-villages.gr/how_to_help/how_to_help.htm

Προηγούμενο άρθροΠανευρωπαικό Κύπελλο Συλλόγων Νεανίδων 2007
Επόμενο άρθροΚακή εκκίνηση στη Στουτγκάρδη