Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας όπως εξελέγη το Σάββατο 24/9/2016 συγκροτήθηκε σε σώμα κατόπιν της 1ης συνεδρίασής του, με πρόεδρο και Γενικό Γραμματέα να παραμένουν ο Κώστας Παναγόπουλος και ο Βασίλης Σεβαστής αντίστοιχα ενώ ορίστηκαν και οι επιτελικοί.
Ο Γιάννης Κουτσιώρας είναι ο νέος αρχιπροπονητής που παίρνει τη θέση του Δημήτρη Ευαγγελόπουλου.

Ο Κουτσιώρας είναι σχολικός σύμβουλος και Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, διδάσκων στα ΤΕΦΑΑ Τρικάλων και προπονητής Κλασικού Αθλητισμού. Ως προπονητής είχε αναδείξει πολλούς πρωταθλητές ιδίως στον Πελασγό Λάρισας, ενώ ήταν για 10 χρόνια τεχνικός σύμβουλος Θεσσαλίας και κατόπιν, τα τελευταία 8 χρόνια υπεύθυνος Εφήβων/Νεανίδων, όπου πλέον τοποθετήθηκε ο Χρήστος Μελέτογλου.

Ο Ευαγγελόπουλος θα είναι πλέον σύμβουλος αθλητικού σχεδιασμού, ενώ τεχνικός σύμβουλος διοίκησης ο Γιάννης Κουτσογιαννόπουλος. Από την Επιτροπή Αγώνων στην Επιτροπή Ανάπτυξης πάει ο Δημήτρης Χαλβατζάρας, ενώ δεν συνεχίζει ο Ορφανόπουλος.
Συντονιστής Ομοσπονδιακός είναι ο Γιώργος Πομάσκι.

Στο ΔΣ στις υπόλοιπες θέσεις του 21μελούς, Α’ αντιπρόεδρος παραμένει ο Γιάννης Σταματόπουλος ενώ Β΄αντιπρόεδρος, μετά την αποχώρηση του κου Πτολεμαίου Παπαμιχαήλ, αναβαθμίστηκε ο Παναγιωτης Δημάκος (που είναι πλέον και μέλος της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας) και Γ’ αντιπρόεδρος ορίστηκε η Πολυξένη Αργειτάκη.
Ταμίας στη θέση της ανέλαβε ο Γιάννης Ψωμιάδης που είναι νέο πρόσωπο στο ΔΣ, ενώ έφορος, αντί του Γιάννη Μαμουζέλου που δεν εξελέγη στο ΔΣ, είναι ο Γιάννης Λιούμπας.
Τη θέση του Α’ γραμματέα, μετά την αποχώρηση του Θανάση Βογιατζή, πήρε ο Θανάσης Ράπτης, με Β΄να παραμένει η Μαρίκα Καρδαρά.

Το νέο ΔΣ, που έχει, πέραν του Ψωμιάδη, 6 ακόμα νέα μέλη (Κέλλης, Αποστολόπουλος, Παππας, Παχατουρίδου, Φίλιππας, Β.Βόσσος) σε σχέση με το προηγούμενο, είναι το ακόλουθο:

Πρόεδρος: Κώστας Παναγόπουλος
Α΄αντιπρόεδρος: Γιάννης Σταματόπουλος
Β΄αντιπρόεδρος: Παναγιωτης Δημάκος
Γ΄αντιπρόεδρος: Ξένια Αργειτάκη
Γενικός Γραμματέας: Βασίλης Σεβαστής
Α΄ειδικός γραμματέας: Θανάσης Ράπτης
Β΄ειδικός γραμματέας: Μαρίκα Καρδαρά
Ταμίας: Γιάννης Ψωμιάδης
Αναπληρωτής ταμίας: Δημήτρης Χαχάμης
Εφορος: Γιάννης Λιούμπας
Μέλος: Παναγιώτης Αντωνακάκης
Μέλος: Δημήτρης Αποστολόπουλος
Μέλος: Βασίλης Βόσσος
Μέλος: Σπύρος Κέλλης
Μέλος: Σάββας Νικολαίδης
Μέλος: Δημήτρης Πάππας
Μέλος: Μιχάλης Παυλούς
Μέλος: Παρασκευή Παχατουρίδου
Μέλος: Ιάκωβος Πετσούλας
Μέλος: Δημήτρης Πουλόπουλος
Μέλος: Βασίλης Φίλιππας

Οι επιτελικοί:

Εθνικός προπονητής: Γιάννης Κουτσιώρας
Υπεύθυνος Ε/Ν: Χρήστος Μελέτογλου
Υπεύθυνος Π/Κ: Αποστόλης Αποστολόπουλος
Υπεύθυνος ΚΥΑΘ: Δημήτρης Μιχελαράκης
Συντονιστής Ομοσπονδιακός: Γιώργος Πομάσκι

Τεχνικός Διευθυντής Αγώνων: Ανδρέας Γκόγκας
Σύμβουλος Επιτροπής Αθλητικού σχεδιασμού: Δημήτρης Ευαγγελόπουλος
Τεχνικός Σύμβουλος Διοίκησης: Γιάννης Κουτσογιαννόπουλος

Επιτροπή Ανάπτυξης:
Μάρκος Καλούδης
Χρήστος Χρισοστομίδης
Στέφανος Ματάκης
Δημήτης Χαλβατζάρας

Προηγούμενο άρθροΌρια Ευρωπαικού Ε/Ν (Grosseto, 20-23/7/2017)
Επόμενο άρθροΩρα για τρέξιμο σε αγωνιστικό ρυθμό

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραίοι τίτλοι. Εθνικός προπονητής και υπεύθυνοι των μικρών κατηγοριών το καταλαβαίνουμε. Αλλά, Συντονιστής Ομοσπονδιακός και ταυτόχρονα κάποιος άλλος Υπεύθυνος ΚΥΑΘ και κάποιος ακόμη Σύμβουλος Επιτροπής Αθλητικού σχεδιασμού και ο ωραιότερος τίτλος Τεχνικός Σύμβουλος Διοίκησης. Να μην μείνει κανένας παραπονεμένος, ούτε να διώξουμε κανέναν, ούτε να έχει παράπονα ο Σύλλογος που μας προτείνει κύριε Πρόεδρε. Και ας μην έχουν αθλητές κάποιοι εξ αυτών, που τοποθετήθηκαν σε αυτές τις θέσεις. Πάντως εύηχοι τίτλοι, υψηλή σκέψη αυτού που τους σκέφθηκε. Ας αναφέρει και τις διαφορές μεταξύ τους.

  2. Λίγα λες εσύ παραπάνω. Οι χωροφύλακες Πελοπονήσου, Θεσσαλίας!!!!!!!!!!!!!! κ.τ.λ πρώτοι και πρώτος. Ο άλλος που δεν μπορεί να γίνει Εθνικός προπονητής για πολλούς λόγους πήρε κάποια από τις περίεργες θέσεις. Για αυτόν που “θα πέσουν κεφάλια μετά την Ολυμπιάδα” για το θέμα της βαδίστριας, πρόεδρε, κάποια άλλη θέση με περίεργο όνομα. Και που να δείτε τον άλλον από τον Σύλλογό μας πρόεδρε, ακόμη πιο περίεργος τίτλος, θα συμβουλεύει τεχνικά την διοίκηση ή κάτι τέτοιο.. Η φαντασία στο μεγαλείο της. Και όλη αυτή η ομάδα θα αυτο επαινεθεί, θα αυτο αποθεωθεί κ.τ.λ.

  3. Η θεση του τεχνικου διευθυντη στο ΣΕΓΑΣ ειναι με αναθεση? Υπαρχουν αιτησεις και βιογραφικα που λαμβανονται υποψη?αυτοι που διεκδικουν τη θεση ειναι πραγματικα ικανοι? Ποιος το αξιολογει αυτο? Και ο προηγουμενος που παυτηκε,πως γινεται να συνεχιζει σε αλλο πιο βαρυγδουπο στο τιτλο ποστο? Αυτα τα νεαρα παιδια που γραφτηκε πως ηταν πιθανες επιλογες(Βασιλικος-Σιωμου)ηθελαν πραγματικα αυτο το ποστο?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ