Αγαπητοί φίλοι -ες,

Εδώ και 3μιση έτη το site του stivoz.gr δραστηριοποιείται και προσπαθεί να γίνεται όλο και καλύτερο, και μας χαροποιεί που απο στατιστικά στοιχεία και όχι μόνο φαίνεται να είναι σε μεγάλη υπόληψη απο τους αθλητές και φίλους του στίβου.

Ήδη αριθμεί πανω απο 3500 μέλη (ενώ και στο facebook υπάρχει το page μας «StivoZ.gr Athletics Portal» που ξεπέρασε αισίως τα 3000 μέλη).

Υπάρχει μια 5μελής –αυτη τη στιγμή- ομάδα διαχείρισης και μια αρκετά μεγαλύτερη στήριξης. Στην πραγματικότητα βέβαια όλη μας η κοινότητα, όλοι εσείς, αποτελείτε μια ομάδα υπο-στήριξης.

Στόχος μας είναι να υπάρχει μια καλύτερη προβολή και αλληλοενημέρωση για τον Κλασσικό Αθλητισμό, τον Ελληνικό και Κυπριακό ειδικότερα, και να αναπτύσσεται μια διαδικτυακή κοινότητα με επικοινωνία μεταξύ των μελών της, και με διευκόλυνση στην ανεύρεση πληροφοριών.

Το site προσπαθεί και με τη βοήθεια όλων να προσφέρει ενημέρωση, ή να δώσει καλύτερες διόδους προς αυτή, να δώσει βήμα στα μέλη της (που είναι αθλητές, πρωταθλητές, προπονητές, παράγοντες, φίλαθλοι) ώστε να το χρησιμοποιήσουν για επωφελή σκοπό πάντα, να έχει κάποιο φωτογραφικό υλικό σε αρκετούς αγώνες, να δώσει πληροφόρηση ακόμα και εκτός Ελλάδος και Κύπρου, ενω τις τελευταίες ημέρες ενεργοποιήσαμε και την υπηρεσία των blogs.

Ήδη, χαιρόμαστε και είμαστε υπερήφανοι για τις πρώτες 2 παρουσίες:
-την διπλή των αθλητικών δημοσιογράφων Μαρίας Λιάσκα και Ιωάννας Πουρλιοτοπούλου.,που με το blog τους “Ο στίβος από την Εξέδρα” θα προσπαθήσουν να δώσουν μια πιο επαγγελματική προσέγγιση στον κλασσικό αθλητισμό,
-του κατόχου του Πανελληνίου ρεκόρ στο άλμα εις μήκος Λούη Τσάτουμα, που θα μοιράζεται μαζί μας λίγο περισσότερο τον παλμό του πρωταθλητή!

Φυσικά αναμένονται και άλλα blogs, τα οποία θα διαχειριστούν άτομα από τον ευρύτερο χώρο του στίβου. Αν και τα blogs θα είναι αρχικά τουλάχιστον σε περιορισμένο αριθμό, όποιος/α αθλητής/ προπονητής/ σύλλογος/ αθλητ.οργανισμός, ή και μέλος ενδιαφέρεται με συγκεκριμένη πρόταση πλαισίου θεματολογίας, ας επικοινωνήσει μαζί μας στο admin[at]stivoz.gr.

Με το παρόν, η ομάδα διαχείρισης έχει το δικό της blog. Ο λόγος είναι -πέρα απο κάποιες ανακοινώσεις, παρουσιάσεις κλπ για το χώρο των blogs και όχι μόνο- σε διάφορες περιπτώσεις να διατυπώνει τη δική της θέση -είτε την άποψη της, είτε κάποια επίσημη τοποθέτηση του StivoZ.gr- είτε να θίγει κάποια θέματα και καταστάσεις που επιθυμεί και κρίνει πως χρήζουν αναφοράς και σημασίας.

Σας ευχαριστούμε,
StivoZ.gr – Admin Team

Προηγούμενο άρθροΘεαματικές κούρσες στο 3o D.L. (Oslo) Ο Rudisha 1’42.04 στα 800μ., 9.72 με οριακό αέρα ο Powell!
Επόμενο άρθροΠαγκοσμιο ρεκόρ η Wlodarczyk στο Bydgoszcz

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ