Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, παράλληλα με τον αγώνα στην μνήμη του Κ.Κοτζιά στη Νέα Σμύρνη, θα διεξαχθεί και φέτος και το περιφερειακό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου για τις ΕΑΣ Αθηνών, Πειραιώς & ΝΔ Αττικής
-> πρόγραμμα /πληροφορίες

Οι αγώνες θα γίνουν στο άλσος Νέας Σμύρνης με περιφερειακή διαδρομή 800μ και εσωτερική για κάποιες περιπτώσεις 500μ., υπάρχουν αγωνίσματα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.
Ο αγώνας στη μνήμη του Κ.Κοτζιά γίνεται για 61η φορά και είναι από τους πλέον ιστορικούς (παλαιότερα ήταν ο κορυφαίος – μαζί με αυτόν του Γ.Σκιαδά που φέτος γίνονται κινήσεις αναβάθμισής του και θα γίνει στις 9/4/2017 στην Παιανία)

Το περιφερειακό δεν προσφέρει στην αξιολόγηση και δεν επηρεάζει το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου καθώς εδώ και μερικά χρόνια δεν υπάρχει διαδικασία πρόκρισης (μονάχα κάποιοι περιορισμοί στους άνω των 35 ετών) αν και υπάρχουν σκέψεις να ξανααλλάξει αυτό.

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου, το οποίο δίνει το 3% της συνολικής αξιολόγησης των σωματείων, θα γίνει στις 5/3/2017 (την ίδια ημέρα έχει ορισει και το 20αρι του ΣΔΥΑ) με μέρος διεξαγωγής το Μαρκόπουλο ή τα Τράιίκαλα, ενώ τις προηγούμενες ημέρες θα γίνει camp αθλητών αντοχής. Εκείνες τις ημέρες (3-5/3) είναι βέβαια και το Ευρωπαικό κλειστού στο Βελιγράδι.

Όσο για το σχολικό πρωτάθλημα ανωμάλου, φαίνεται πως δεν θα γίνει και δύσκολα θα αλλάξει η πρόθεση του Υπουργείου
Δείτε τη σχετική -> ανακοίνωση ΣΕΓΑΣ

-> Καλεντάρι 2017


Ο Κώστας Κοτζιάς υπήρξε αθλητής στίβου και ξιφασκίας λαμβάνοντας μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1912 και του 1924. Διατέλεσε πρόεδρος του Παναθηναικού και της ΕΠΟ, αλλά και μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.
Ήταν δικηγόρος, δημοσιογράφος και πολιτικός, υπήρξε Υπουργός και δήμαρχος Αθηναίων.
Προώθησε την παραχώρηση χώρου που ανήκε στο Δήμο Αθηναίων για να χτιστούν οι προσφυγικές πολυκατοικίες της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και να στεγαστούν οι πρόσφυγες που διέμεναν τότε στο Πεδίο του Άρεως. Φρόντισε για την κατασκευή της εξέδρας και του στεγάστρου του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και θεμελίωσε το γήπεδο ποδοσφαίρου του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη και τιμήθηκε γι’ αυτό με τον Χρυσό Σταυρό του Πανιωνίου το 1940.

Προηγούμενο άρθροΕπιστρέφει – και με νέο προπονητή η Βλαχάκη
Επόμενο άρθροΑπό το Ρίο με Αγάπη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ