Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ στη διάρκεια της σημερινής έκτακτης συνεδρίασης του αποφάσισε τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ20 στην πόλη της Πάτρας (αντί της Λάρισας) το Σαββατοκύριακο 16-17/9.

-> Νέο πρόγραμμα / πληροφορίες

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα του “ο ΣΕΓΑΣ παρακολούθησε στενά τα όσα διαδραματίζονται στην πόλη της κεντρικής Ελλάδας κι έπειτα από επικοινωνία με τους τοπικούς φορείς και των δύο πόλεων (Λάρισας- Πάτρα) προχώρησε στην απόφαση της διεξαγωγής της διοργάνωσης στην Πάτρα, μιας πόλης που είναι πάντα σε ετοιμότητα να υποδεχθεί μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση”.

Στην Πάτρα είχε γίνει φέτος και το Πανελλήνιο Κ18.
Το Πανελλήνιο Κ20 αρχικά ήταν να γίνει στις 22-23/7 αλλά αναβλήθηκε τότε λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων. Η νέα ημερομηνία είχε οριστεί κατόπιν και εξασφάλισης σε συνεννόηση με το Υπουργείο Παιδείας, της πριμοδότησης αθλητών και αθλητριών για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σίγουρα βέβαια τα προβλήματα στη Θεσσαλία είναι τεράστια και φυσικά περιορισμένη και η δυνατότητα -ή και η επιθυμία- πολλών αθλητών της περιοχής να αγωνιστούν.

Προηγούμενο άρθροBrussels: Ρεκόρ σε 2αρι ο Ingebrigtsen – ξανά κοντά η Jackson
Επόμενο άρθροΗ μεταγραφική περίοδος και ο νέος κανονισμός – με αποζημίωση κατάρτισης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ