Ο Κώστας Φιλιππίδης στον 3ο του φετινό αγώνα, πέρασε τα 5,60μ. και πήρε την 4η θέση στο meeting αλμάτων του Cottbus.
Ο Φιλιππίδης ξεκίνησε από τα 5,30μ. που πέρασε με τη δεύτερη, στη συνέχεια πέρασε τα 5,50μ. με την πρώτη προσπάθεια, ενώ δεν κατάφερε να περάσει τα 5,70μ. και να φτάσει στα επίπεδα των προηγούμενων αγώνων του (5,67μ. και 5,77.)

Ο Καναδός Shawn Barber που πέρασε με την τρίτη τα 5,70μ. ήταν ο νικητής με 5,77μ. ενώ μετά απέτυχε στα 5,91μ.
Ο Γερμανός Paech και ο Τσέχος Balner πέρασαν επίσης τα 5,70μ.

Στο ύψος γυναικών, που γινόταν παράλληλα, νικήτρια ήταν η Λιθουανή Airine Palsyte που πέρασε με την πρώτη προσπάθεια όλα τα ύψη μέχρι και το 1,97μ., πετυχαίνοντας και την καλύτερη φετινή επίδοση ως τώρα, δεν μπόρεσε όμως να υπερβεί και τα 2μ. Τα 1,94μ. πέρασαν επίσης η Beitia και η Licwinko. Η Friedrich πέρασε με την τρίτη τα 1,88μ. σε μια προσπάθεια που ζήτησε να διακοπεί και η μουσική και πανηγύρισε έντονα βλεποντας σιγά σιγά να επανέρχεται.

Η διοργανωση ήταν μια πραγματική γιορτή σε ένα κατάμεστο κλειστό. Ξεκινησε με show και …poledancing και ακολούθησε η παρουσίασ των αθλητριών του ύψους και των αθλητών του επικοντώ που χαιρετηθηκαν όλοι ένας προς έναν. Η ιδιαίτερα αγαπητή μασκότ “Berlino” (από το παγκόσμιο του 2009) ήταν εκεί ενώ οι αγώνες είχαν livestream -και τους χαιρέτησε στην αρχή μέσω της μετάδοσης και o Γερμανός “αρχηγός” Robert Harting.

Ο Φιλιππίδης συνεχίζει σε γερμανικό έδαφος, στις 3 Φεβρουαρίου στο μεγάλο meeeting του Duesseldorf (όπου θα είναι και ο Κώστας Δουβαλίδης)

Δείτε και -> Ελληνικές παρουσίες στο εξωτερικό

Προηγούμενο άρθροΗ βράβευση της ΕΟΕ – Sky Is The Limit
Επόμενο άρθροΗ γενική προκήρυξη του 2016 – Αλλαγές στα όρια, πιο ελαστικά στις αποστάσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ