Το www.sportmeets.com είναι μια νέα υπηρεσία που θέλει να βοηθήσει τους ανθρώπους να οργανωθούν πιο εύκολα και να διασκεδάσουν μέσα από αθλητικές δραστηριότητες.
Προσφέρει καινοτομικά και πρακτικά εργαλεία για να διευκολύνουν τους οργανωτές, τους προπονητές και τους αρχηγούς ομάδων να οργανώνουν πολύ εύκολα και γρήγορα κάποιον αγώνα ή μία προπόνηση.
Βοηθάει τους ανεξάρτητους αθλητές/παίκτες να βρουν στη γειτονία τους τοπικές ομάδες, αθλητικές δραστηριότητες ή άλλους ενδιαφερόμενους στο ίδιο σπορ με αυτούς. Η επιλογή των συμπαικτών μπορεί να γίνει βάσει των ενδιαφερόντων τους ή/και,λ βάσει του επιπέδου τους.

Το Sportmeets.com είναι πολύ πρακτικό και …κοινωνικό!! Μπορείς επίσης να ανακοινώσεις τις δραστηριότητες σου στο facebook ή στο Twitter και να προσελκύσεις κι άλλα ενδιαφερόμενα άτομα.
Ρίξτε μια ματιά στο site και θα εκπλαγείτε!!!

π.χ.1: Θες να παίξεις 5×5 στη Νέα Σμύρνη αλλά έχεις μόνο τους 5 παίκτες της ομάδας σου;;; Τώρα μπορείς με εύκολο τρόπο να βρεις αντίπαλη ομάδα στο δικό σου επίπεδο!

π.χ.2: Ψάχνεις απεγνωσμένα έναν παίκτη στο δικό σου επίπεδο να παίξεις tennis στην Κηφισιά;;; Τώρα μπορείς να βρεις στο sportmeets.com παίκτη στο ίδιο επίπεδο (ή και σε χαμηλότερο ώστε να τον κερδίσεις) και να ανακοινώσεις το αποτέλεσμα στο site!! :tongue: [/INDENT]

Προηγούμενο άρθροΠανελλήνιο Πρωτ. Ε/Ν – προκριματικά
Επόμενο άρθροΠανελλήνιο Πρωτάθλημα Ε-Ν Τελικοί (ΟΑΚΑ)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ