Στην πρώτη ημερίδα, η Αφροδίτη Σκαφίδα του Ολυμπιακού -αθλήτρια πλέον του κου Κυττέα που γυμνάζει και τον Κ.Φιλιππίδη- έκανε πανελλήνιο ρεκόρ στο επι κοντώ με 4,41μ. με την 1η προσπάθεια, και παράλληλα έπιασε και το όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού.
Στο ύψος γυναικών πρώτευσε η Τόνια Στεργίου του Κουρου Πατρών με 1,80μ., η οποία απέτυχε στα 1,85 αλλά συνέχισε μετά κάνοντας …προπόνηση όπου πέρασε το 1,85μ. και είχε καλά άλματα πάνω απ το 1,90. Η ίδια μας είπε ότι δεν είναι πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα του αγώνα και ό,τι δεν έχει κάνει πολλές προπονήσεις με μεγάλη φόρα. Ελπίζει όμως σύντομα ότι θα βρει τον καλό της εαυτό και χρειάζεται άλματα. Στο ίδιο αγώνισμα πιο πριν η κορασίδα (γεν.’94) Αλεξάνδρα Ζαγόρα που γυμναζεται με τη Νικη Γκαβερα έκανε πολύ καλή επίδοση για την κατηγορία της, 1,65μ.
Πανελλήνιο ρεκόρ σημειώθηκε στα 60 μέτρα κορασίδων από την Μαργαρίτα Τσιουτσιουμάνου του Γ.Σ. Κηφισιάς, αθλήτρια του Τρ.Παπαευαγγέλου, με επίδοση 7,76”. Αξιοσημείωτο και το 7″98 της (γεν.’95) Βενιέρη του ΠΓΣΣ.
Στο τριπλούν γυναικών πρώτη ήταν η Σοφία Παπαχρήστου των Τρικάλων με ατομικό ρεκόρ 12,85μ, ανώ ατομικό και καλά άλματα και για την Αναστασία Φουτσιτζίδου του Παναθηναικού με 12,53 καλύτερο.
Στο μήκος ο Διακονικόλας έχοντας 2 έγκυρα, έκανε 7,41.

Συνολικά, η πρώτη ημερίδα την περίοδο του κλειστού είχε σχετική μικρή συμμετοχή, αξίζει όμως να επιβραβεύσουμε τους συλλόγους της Γλυφάδας και της Μυκόνου, οι οποίοι είχαν πολλούς αθλητές!

Πρεμιέρα και για την εφαρμογή του νέου κανονισμού με τις εκκινήσεις στα σπριντ, όπου στην κάθε άκυρη ο αθλητής που έσφαλε αποκλείεται, και πρώτο… θύμα τον Θ.Ζαρμακούπη της Φιλοθεης.

Αποτελέσματα Παιανίας: http://www.stivoz.gr/?p=17285

Τα αποτελέσματα είναι απο ΣΕΓΑΣ, που επιτελους άμεσα και ολοκληρωμενα δημοσίευσε όλα τα αποτελέσματα και ευελπιστουμε να το καθιερώσει!

φωτογραφίες απο την ημερίδα: http://www.stivoz.com/photoz/index.php?c=80

Στη Θεσσαλονίκη, το αγώνισμα που συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν το ύψος γυναικών, οπου 1,84 έκανε η Πέρσα Χατζηνάκου και 1,80 η Τάνια Παπασωτηρίου.
Η πρώτη μας είπε σχετικά ότι ειναι ικανοποιημένη από τον αγώνα της, ήταν μια καλή αρχή μετά απο μια δύσκολη χρονιά, είχε και καλες προσπάθειες στο 1,88 κάτι που την κάνει πιο αισιόδοξη για τη συνέχεια, και επόμενος αγώνας της θα είναι στις 13/2 στην Παιανία εκτός αν προκύψει κάτι στο εξωτερικό που σκέφτεται να ψάξει αγώνες. Στην αναμενόμενη ερώτηση για το εαν στοχευει στο όριο, δηλωσε στόχο να φτάσει ξανά στα επίπεδά της, αλλά ενα είναι καλά, γιατί οχι, θα το κυνηγήσει.

Αποτελέσματα Θεσ/νίκης: http://www.stivoz.gr/?p=17286

Αποτελέσματα απο ημερίδα Ιεράπετρας: http://www.stivoz.gr/?p=17284

Προηγούμενο άρθροΗμερίδα Κλειστου Στίβου Ιεράπετρας (30/1)
Επόμενο άρθροΠαιανία 30/1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ