Η πολυπόθητη συνάντηση Σεβαστή – Μπιτσαξή, έγινε τελικά το μεσημέρι της Παρασκευής. Μετά την 15μερη αναζήτηση του δεύτερου και αφού πρώτα ο ΣΕΓΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ζητούσε επιτελούς ραντεβού με τον γγΑ, οι δύο άνδρες συναντήθηκαν.

Βασικό θέμα της συνάντησης δεν ήταν άλλο από το οικονομικό. Ο Σεβαστής ενημερώθηκε για τα χρήματα που θα μπουν το τρέχον έτος στα ταμεία του ΣΕΓΑΣ, τα οποία είναι ικανά αν και εφόσον δεν υπάρξουν περαιτέρω περικοπές, να καλύψουν τις ανάγκες της ομοσπονδίας, ωστόσο δεν πήρε τις διαβεβαιώσεις που θα ήθελε για τα οφειλόμενα του 2011. Πρόκειται για χρήματα τα οποία ο ΣΕΓΑΣ οφείλει σε προπονητές σωματειακούς και ομοσπονδιακούς, αλλά και προμηθευτές.

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο Σεβαστής “πήρε” τις διαβεβαιώσεις για το θέμα των ξενώνων στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα ο ΣΕΓΑΣ είναι διατεθειμένος να καλύψει το κόστος που θα απαιτηθεί προκειμένου οι χώροι να ανακαινιστούν και στη συνέχεια να δοθούν προς χρήση.

Τέλος σε ό,τι αφορά στο “καυτό” ζήτημα των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά, ο Σεβαστής επεσήμανε στον Μπιτσαξή πως σε περίπτωση που οι αθλητές βγουν από τον Αγ. Κοσμά, για την αξιοποίηση του Ελληνικού, αυτό θα προκαλέσει τεράστιο πρόβλημα.
Τόνισε την ανάγκη εύρεσης λύσης, η οποία δεν θα αφορά μόνο σε όσους κάνουν πρωταθλητισμό, αλλά και στους αθλητές σωματείων της ευρύτερης περιοχής, δεδομένο του ότι μετά την απώλεια του Καραϊσκάκης, δεν υπάρχει άλλο στάδιο. Ο Μπιτσαξής επισήμανε πως για να βγουν οι αθλητές από τον Άγιο Κοσμά, θα πάρει περίπου τρία χρόνια.

Προηγούμενο άρθροΑντίο Λόνδινο!
Επόμενο άρθροΑσταμάτητος …Παπαμιχαήλ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ