Κι ενω στη Σμύρνη θα διεξάγονται οι αγώνες για την 1η κατηγορία του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος εθνικών ομάδων, στη Στοκχόλμη θα γίνονται οι αντίστοιχοι αγώνες της Superleague. Οι 2 προηγούμενες διοργανώσεις του SPAR European Teams Championships, μετεξέλιξη του Ευρωπαικού κυπέλλου Bruno Zauli (δείτε σχετικά) είχαν γίνει σε Leiria και Bergen, με τη Γερμανία και τη Ρωσία νικήτριες ομάδες αντίστοιχα.
Ρωσσία, Μεγ.Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Ουκρανία, Πολωνία, Ιταλία, Λευκορωσία, Ισπανία (κατά σειρά της κατάταξης του 2010) και Τσεχία, Σουδία, Πορτογαλία (που ανέβηκαν στη θέση Φινλανδίας, Νορβηγίας και της Ελλάδας) είναι οι χώρες που συμμετέχουν.

Στις συμμετοχές ξεχωρίζουν:

Ανδρες: (www.european-athletics.org/entries-etchs-2011-men.html)
Στα 100μ ο Γάλλος Lemaitre, που θα τρέξει και στα 200μ, ο Βρετανός Chambers αλλά και ο γνωστός μας Obikwelu για μια ακόμα χρονιά. Στα 800μ οι Kszczot, Reina. Στα 400μ εμπόδια ο Greene. Στο ύψος τη Ρωσία θα εκπροσωπήσει ο Dmitrik, και θα έχει να αντιμετωπισει κυρίως τους Baba, Spank. Στο επικοντώ οι Lavillenie, Mohr. Στο τριπλούν ο Γάλλος Tamgho, κάτοχος του παγκ.ρεκορ κλειστού. Στο δίσκο Harting, Malachowski. Στον ακοντισμό deZordo, Frydrych, και ο Ρώσος Makarov.

Γυναίκες: (www.european-athletics.org/entries-etchs-2011-women.html)
Η νέα κάτοχος του παγκοσμίου ρεκορ στη σφύρα Heidler, με τη Lysenko, και στον ακοντισμό Spotakova, Abakumova, Obergfoell.
Στο μήκος Klishina, Gomes, Shutkova και στο τριπλουν Saladuha, Kutyakova, Lamantia, Demus. στο επικοντώ Rogowska, Spiegelburg, στο ύψος η Green, και Beitia, Styopina.
Στα 800μ Meadows, Savinova, Lobanova, Cusma. Στα 3χλμ η Rodriguez, και στα στηπλ η Galkina. Στα 400μ εμπόδια Antyukh, Hesnova, Shaker. Στην 4χ100 για τη Σουηδία θα αγωνιστεί και η Klueft.

Προηγούμενο άρθροΗ εθνική ομάδα για Σμύρνη
Επόμενο άρθροΗ Κύπρος στην Ισλανδία για την 3η κατηγορία του Ευρωπαικού εθνικών ομάδων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ