Την ερχόμενη Τρίτη 10 Αυγούστου ή Τετάρτη 11 Αυγούστου θα γνωρίζει οριστικά ο αργυρός παγκοσμιονίκης του ύψους Κυριάκος Ιωάννου αν θα μπορέσει να συνεχίσει για φέτος την αγωνιστική του δράση, μετά τον τραυματισμό που είχε στο πόδι στο ντάιμοντ λίγκ της Λωζάννης. Ο Ιωάννου θα προπονείται μέχρι την επόμενη βδομάδα ελαφρά και θα δοκιμάσει να ʽʼ κοντράρει ʽʼ το πόδι για να κάμει άλματα. Αν όλα πάνε καλά και δεν νιώσει ενοχλήσεις τότε θα συνεχίσει την ενεργό δράση με τα δύο ντάιαμοντ λίγκ του Λονδίνου στις 14-15 Αυγούστου, της Ζυρίχης 19 Αυγούστου και με αποκορύφωμα τους Κοινοπολιτειακούς αγώνες που θα διεξαχθούν τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Νέο Δελχί των Ινδιών.

ʽʼ Θα κάμω ακόμα μερικές μέρες λίγη υπομονή είπε ο Ιωάννου. Δεν θα βιαστώ. Θ΄ ακολουθήσω τις οδηγίες του γιατρού και βλέπουμε. Ελπίζω όλα να πάνε καλά για να μπορέσω νʼ αγωνιστώ. Δεν έχω και άλλη εκλογή κατέληξε ʽʼ.

Ολυμπιακοί Νέων

Αναχωρεί την ερχόμενη Τετάρτη 11 Αυγούστου για τη Σιγκαπούρη η αποστολή για τους πρώτους Ολυμπιακούς αγώνες Νέων. Στο στίβο θα λάβουν μέρος ο Αλέκος Πουρσανίδης στη Σφυροβολία και η Λεοντία Καλλένου στο ύψος που εξασφάλισαν την πρόκριση μέσα από τους αντίστοιχους Ευρωπαϊκούς Αγώνες και θα προσπαθήσουν για την καλύτερη δυνατή διάκριση.

Προηγούμενο άρθροΕνα πρωτάθλημα που τα είχε όλα!
Επόμενο άρθροΠ.Π. Ενόπλων Δυνάμεων (Άγ.Κοσμάς)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ