Η σειρά Run Greece επανέρχεται με τους 3 εναπομείναντες αγώνες να γίνονται διαδοχικά τις επόμενες Κυριακές.
Η αρχή γίνεται στην Αλεξανδρούπολη στις 30 Σεπτεμβρίου κι ακολουθούν στις 7/10 στην Πάτρα και στις 14/10 στη Ρόδο, που προστέθηκε πέρυσι.

Φέτος, 6η χρονιά της διοργάνωσης, ο πρώτος αγώνας έγινε στις 24 Μαρτίου στη Λάρισα και ύστερα οι αγώνες σε Ηράκλειο, Καστοριά και Ιωάννινα.
-> Αποτελέσματα

Η σειρά ξεκίνησε το 2013 σε 5 πόλεις, ενώ το 2014 εντάχθηκε η Αλεξανδρούπολη.

“Ελάτε να χαρούμε μαζί τη συμμετοχή μας στο Run Greece Αλεξανδρούπολης, σε ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός που στόχο έχει την αλλαγή στον τρόπο ζωής, την άσκηση, τη φροντίδα της υγείας” ήταν η τελευταία πρόταση του μηνύματος του αντιπεριφερειάρχη Έβρου κου Δημήτρη Πέτροβιτς.

Με εκκίνηση και τερματισμό επί της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου μπροστά από το Φάρο, θα γίνουν όπως σε όλες τις διοργανώσεις και σε επίσημα μετρημένες διαδρομές, αγώνες 10χλμ (10πμ) και 5χλμ (11:30) ενώ τότε θα διεξαχθεί και αγώνας 800μ παιδιών, όπου μάλιστα επικεφαλής θα είναι ο ρέκορντμαν του ακοντισμού Κώστας Γκατσιούδης.

Ο Μάρκος Γκούρλιας -που ανήκει και στον ΜΓΣ Εθνικός Αλεξ/πολης- και η Μαργαρίτα Ντίνα ξεχωρίζουν στις συμμετοχές – ήταν οι νικητές τις δύο προηγούμενες χρονιές.

Βάσει των αποτελεσμάτων, 20 αθλητές (όπως και σε κάθε Αγώνα της σειράς – Περιφέρεια) θα πάρουν το «εισιτήριο συμμετοχής» με την ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια κατά την ημέρα διεξαγωγής του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας (11/11) στον «τελικό» των Run Greece, σε Αγώνα Δρόμου 3χλμ., ο οποίος θα αναδείξει τη νικήτρια Περιφέρεια των Run Greece, σε ένα event που ξεκίνησε πέρυσι.

Προηγούμενο άρθροΗμέρα Σχολικού Αθλητισμού η 28/9 – με κλειστά Σχολεία και εγκαταστάσεις στην Αττική – κλειστός και ο Αγ.Κοσμάς
Επόμενο άρθροΌρια – προυποθέσεις για παγκόσμιο πρωτ. 2019 – Doha

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ