Στην εγχώρια δράση, το Σ/Κ -μεταξύ των 2 αγωνιστικών των διασυλλογικών Α/Γ των περισσότερων ομίλων- θα διεξαχθεί το διασυλλογικό για 2 ομίλους του Αιγαίου, ενώ το Σάββατο γίνονται δύο αγώνες υψηλού επιπέδου, το φεστιβάλ ρίψεων “Μ.Μανωλόπουλος” στην Τρίπολη και τα “Βεργώτεια” στο Αργοστόλι.

Τρίπολη

Στο φεστιβάλ ρίψεων “Μ.Μανωλόπουλος” ξεχωρίζει, στη σφυροβολία, ο Μιχάλης Αναστασάκης και οι έφηβοι Χρήστος Φρατζεσκάκης και Κώστας Ζάλτος. Επίσης οι 17χρονοι νικητές στο Σχολικο, Ορέστης Ντουσάκης και Παναγιώτα Φριγγή, καθώς και η Βαμβουκάκη.

Στη δισκοβολία θα είναι η Κρίστυ Αναγνωστοπούλου και ο Ιάσων Θανόπουλος.
Στη σφαιροβολία η Ευαγγελία Σοφάνη, στον ακοντισμό ο Δημήτρης Τσίτσος και η Αφροδίτη Μανιού καθώς και η Μαργαρίτα Τσουκαλά.

Αρκετοί είναι οι αθλητές της κατηγορίας Ε/Ν που θα επιδιώξουν το όριο για το Ευρωπαικό της κατηγορίας (αναγνωρίζονται οι επιτεύξεις για τις μεγάλες διοργανώσεις)

-> Πρόγραμμα/ infos

Αργοστόλι

Στα “Βεργώτεια” κυριαρχούν τα αλτικά αγωνίσματα και θα λάβουν μέρος και ο Μίλτος Τεντόγλου με τη Βούλα Παπαχρήστου. Στο μήκος θα είναι επίσης ο Δημήτρης Τσιάμης και η Σπυριδούλα Καρύδη, ενώ στο ύψος η Παναγιώτα Δόση αλλά και η Ιωάννα Ζάκκα στον πρώτο της αγώνα φέτος.

-> Πρόγραμμα /infos

Διασυλλογικά Α/Γ

Το διασυλλογικό πρωτάθλημα που σε 7 ομίλους έγινε το προηγούμενο Σάββατο με τη 2η αγωνιστική να γίνεται το επόμενο (18/5), σειρά παίρνουν 2 από του ομίλους νησιών Αιγαίου όπου γίνεται σε ένα Σ/Κ (απομένει σε Μυτιλήνη, έχει γίνει ήδη σε Χίο
->Αποτελέσματα)

Στη Νάξο είναι ο όμιλος Κυκλάδων με πολλές καλές παρουσίες όπως η Μαρία Μπελιμπασάκη (100-200μ), οι Δημητράκης, Γκούρλιας, Πετρουλάκη αλλά και ο Δημήτρης Χονδροκούκης που επιστρέφει αγωνιστικά.

Στη Ρόδο γίνεται ο όμιλος Δωδεκανήσων και θ αείναι και η Νικόλ Κυριακοπούλου.

Προηγούμενο άρθροWorld U18 best by Tzengo in JT
Επόμενο άρθροΟι σκυτάλες στην Ιαπωνία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ