Η Ομοσπονδία ανακοίνωσε νέα ημερομηνία για τον ημιμαραθώνιο της Αθήνας, που αναβλήθηκε από τις 22 Μαρτίου και ορίστηκε μισό χρόνο μετά, στις 20 Σεπτεμβρίου.
(Για τα διαδικαστικά όσωn έχουν κάνει εγγραφή θα υπάρξει σύντομα σχετικό email)

Έτσι, καλώς εχόντων των πραγμάτων φυσικά, θα είναι σε μια καλή ημερομηνία και ενόψει και του Μαραθωνίου που είναι στις 10 Νοεμβρίου.
Οι 2 αυτές διοργανώσεις είναι και ζωτικής σημασίας βέβαια για την Ομοσπονδία.

Σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση και για τους αναβληθέντες αγώνες Run Greece (Λάρισα και Ηράκλειο όπου είναι και το πανελλήνιο 10χλμ, καθώς πλέον και Καστοριά και προφανώς και Ιωάννινα).
Μέχρι το καλοκαίρι δεν αναμένεται να γίνει κανείς προγραμματισμένος αγώνας σε δρόμο και ελπίζουμε πως από φθινόπωρο θα το …επιτρέψει ο κορωνοιός.

-> καλεντάρι 2020

Να σημειωθεί πως ανακοινώθηκε απο ΣΕΓΑΣ κι επίσημα η αναβολή όλων των αγωνιστικών εκδηλώσεων έως τις 17 Μαΐου και βέβαια αναμένεται να πάρει όλον τον Μάιο και… βλέπουμε.

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας

Σε συνέχεια της απόφασης για την αναβολή του 9ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας, που είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 22 Μαρτίου, ο Δήμος Αθηναίων και ο ΣΕΓΑΣ ανακοινώνουν ότι ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 2020 θα διεξαχθεί την Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου.

Με αίσθημα ευθύνης και πρωταρχικό μέλημα την προστασία της δημόσιας υγείας, ΣΕΓΑΣ και Δήμος Αθηναίων αποφάσισαν τη μεταφορά του αγώνα στις αρχές του φθινοπώρου, με την πεποίθηση ότι η νέα αυτή ημερομηνία θα δώσει το χρονικό περιθώριο ανάκαμψης από την πολύ δύσκολη περίοδο που διανύουμε και θα προσδώσει στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας ένα χαρακτήρα προετοιμασίας για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Ο ΣΕΓΑΣ θα ενημερώσει με ξεχωριστό προσωπικό email όλους τους εγγεγραμμένους δρομείς για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί αναφορικά με τη διαχείριση της εγγραφής τους.

Τέλος, στο ίδιο πλαίσιο, ο ΣΕΓΑΣ εξετάζει ήδη όλα τα ενδεχόμενα και πολύ σύντομα, ακολουθώντας και τις οδηγίες των αρμοδίων οργάνων, θα ανακοινώσει και τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής όλων των αγώνων του Run Greece 2020.

Προηγούμενο άρθροFlash Newz 2020 Μάρτιος
Επόμενο άρθροΜεγάλη συμμετοχή στο webinar – οι παρουσιάσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ