Το 100ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών και 78ο Γυναικών διεξάγεται στις 19 και 20 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Δείτε το Πρόγραμμα, τις Συμμετοχές και άλλα στοιχεία και πληροφορίες -που θα ανανεώνονται- για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ημερολόγιο:
www.stivoz.com/forum/calendar.php?do=getinfo&e=1535&day=2014-7-19

Στο πρωτάθλημα αυτό έχουν δηλωθεί να συμμετάσχουν σχεδόν 800 αθλητές μέσω των σωματείων τους και βάσει των ορίων πρόκρισης και προυποθέσεων συμμετοχής. Οι Άνδρες – Γυναίκες (γεν. 1991 και μεγαλύτεροι – ες) μπορούν να συμμετάσχουν σε 3 αγωνίσματα (με 1 τουλάχιστον ομαδικό), οι Έφηβοι – Νεανίδες (γεν.1995-1996) σε 2 αγωνίσματα, ενώ βέβαια θα απουσιάζουν οι αθλητές που θα αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Ε/Ν. Δεν δικαιούνται συμμετοχής οι Παίδες/Κορασίδες και μικρότεροι.
Στους αγώνες θα πάρουν μέρος και εκτός συναγωνισμού ορισμένοι επίλεκτοι Κύπριοι Πρωταθλητές (πέραν όσων ανήκουν σε ελληνικό σύλλογο) κατόπιν συνεννόσης των Ομοσπονδιών (δείτε τις Κυπριακές συμμετοχές)

Η διοργάνωση θα είναι και ένα αγωνιστικό τεστ των Πρωταθλητών μας που έχουν τα όρια και θα αγωνιστούν στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα που θα γίνει 12-17/8 στη Ζυρίχη, αλλά και ευκαιρία για κάποιους ακόμα να τα επιδιώξουν (->Όρια/επιτεύξεις), ενδεχομένως η τελευταία αν και υπό προυποθέσεις μπορεί να γίνει μια εβδομάδα μετά στο Βαλκανικό στη Ρουμανία, ενώ ενδιάμεσα την Τετάρτη γίνεται το τελευταίο γκρανπρι στη Θήβα.

Το πρόγραμμα ξεκινάει και τις δύο ημέρες στις 9πμ το πρωινό με τα προκριματικά και στις 5μμ το απογευματινό με τους τελικούς ενώ θα γίνουν παράλληλα και τα Σύνθετα για Α/Γ και Νέους-ες.
(δεν θα γίνει προκριματικός σε: ύψος Ανδρών, σφυροβολία και ακοντισμός Γυναικών)
Θα υπάρχει livestream κάλυψη σε συνεργασία του ΣΕΓΑΣ με το sportshero.gr καθόλη τη διάρκεια της αγωνιστικής δράσης αλλά και ζωντανή μετάδοση από τη ΝΕΡΙΤ sports το Σάββατο 7-9μμ και την Κυριακή 6-8μμ

Στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου μετά τα προκριματικά της Α’ ημέρας θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο της ομοσπονδίας που αφορά τα σωματεία και τις ΕΑΣ, με θέμα:
«Στίβος και τοπική αυτοδιοίκηση. Δυνατότητες και προοπτικές συνεργασίας». και βασικό εισηγητής τον κο Γιάννη Θεοδωρακόπουλο.

Ακόμη, ο ΣΕΓΑΣ για να γιορτάσει την επέτειο των 100 Πρωταθλημάτων, αποφάσισε να τιμήσει όλους τους εν ζωή πανελληνιονίκες το διήμερο των αγώνων στο ΟΑΚΑ.

Προηγούμενο άρθροΗ ομάδα Π/Κ για τη συνάντηση στη Λευκωσία
Επόμενο άρθροΕκτός μάχης ο Αναστασάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ