Η ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου δημοσίευσε την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου κύρια είδηση την επιστροφή του αργυρού Παγκοσμιονίκη άλτη του ύψους Κυριάκου Ιωάννου στην ενεργό δράση και την προαγγελία της συμμετοχής του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που θα διεξαχθεί στο Παρίσι τον Μάρτιο του 2011 με στόχο την κατάκτηση μεταλλίου. Στην είδηση για τη συμμετοχή επιβεβαιώνει και ο προπονητής του Κύπριου πρωταθλητή Δημήτρης Ευθυμίου, ο οποίος αισιοδοξεί ότι θα διεκδικήσει κάποιο μετάλλιο.

Ο Κυριάκος Ιωάννου όπως είναι γνωστό τραυματίστηκε στο Ντάιαμοντ Λίγκ της Λωζάννης στις 8 περασμένου Ιουλίου. Κατέλαβε την τρίτη θέση με 2.30μ. Λόγω του τραυματισμού δεν μπόρεσε να λάβει μέρος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Βαρκελώνη, ούτε και σε άλλα μίτινγκ που είχε δηλώσει συμμετοχή.

Ο Ιωάννου ενώ ήταν έτοιμος για να μεταβεί στο Νέο Δελχί για να συμμετάσχει στους Κοινοπολιτειακούς αγώνες , κάποιο απρόοπτο οικογενειακό πρόβλημα τον κράτησε στην Κύπρο, στερώντας του την ευκαιρία να διεκδικήσει μετάλλιο.

Προηγούμενο άρθρο28ος Κλασσικός Μαραθώνιος Αθηνών 2010 & Πανελ.Πρ.
Επόμενο άρθροΈκτη στην Ευρώπη η Αρτυματά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ