Από την Ομοσπονδία υπήρξε ενημέρωση προς τα σωματεία για προτάσεις που έγιναν στη ΓΓΑ ώστε το δυνατόν περισσότεροι αθλητές στίβου να μπορούν να συνεχίσουν προπονήσεις όπου αναστέλλεται η αθλητική δραστηριότητα για το διάστημα αυτό, μετά τις αρχικές ανακοινώσεις των μέτρων (->εδώ) κι ενώ βέβαια αναμένεται η ΚΥΑ που θα αποσαφηνίσει τι θα ισχύσει.

Η ενημέρωση από ΣΕΓΑΣ

Μετά τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού σχετικά με τα μέτρα που αποφάσισε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ο ΣΕΓΑΣ υπέβαλλε στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ), προτάσεις για την κατά το δυνατόν διεύρυνση της δυνατότητας διεξαγωγής προπονήσεων των Αθλητών – τριών του Στίβου στις ανοικτές εγκαταστάσεις του Κλασικού Αθλητισμού.

Η πρόταση προβλέπει την δυνατότητα συμμετοχής στις καθημερινές προπονήσεις των Αθλητών – Αθλητριών του επιπέδου τριάδας των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων των Μελών των Εθνικών Ομάδων των ηλικιακών κατηγοριών για τις οποίες προβλέπονται Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα το 2021.

Είναι αυτονόητο ότι για τα Μέλη των Προολυμπιακών Ομάδων είναι απαραίτητο να προβλεφθεί η δυνατότητα διεξαγωγής των προπονήσεων και στις κλειστές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, του Αγίου Κοσμά και του Καυτανζογλείου Σταδίου της Θεσσαλονίκης.

Αυτονόητο επίσης είναι ότι θα τηρούνται στο ακέραιο κατά την διάρκεια αυτών των προπονήσεων οι οδηγίες, τα μέτρα και ταυγειονομικά πρωτόκολλα της αρμόδιας επιτροπής της Γ.Γ.Α. και του Ε.Ο.Δ.Υ.

Θα περιμένουμε την έκδοση της ΚΥΑ που θα προβλέπει τελικά τι θα ισχύσει.

Προηγούμενο άρθροΑντίδραση ΣΠΣΒΕ για θέματα προπονητών και Καυτανζόγλειο
Επόμενο άρθροΜαταίωση για το πανελλήνιο Μαραθωνίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ