Ήταν ένας από τους πιο… δύσκολους αγώνες τους. «Αγωνίστηκαν» πριν από μήνες, αλλά έπρεπε να κάνουν υπομονή για να μάθουν τελικά τα αποτελέσματα, κάτι που έγινε την Τρίτη (21/1). Ο λόγος για τους αθλητές που είχαν δώσει πανελλήνιες εξετάσεις και αγωνιούσαν για την εισαγωγή τους σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε λοιπόν τα αποτελέσματα των εισαγομένων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με την κατηγορία των αθλητών, για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014. τα αποτελέσματα είναι δημοσιευμένα στην ιστοσελίδα του υπουργείου (http://results.it.minedu.gov.gr).

Εκεί οι υποψήφιοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα, πληκτρολογώντας στο σχετικό πεδίο τον οκταψήφιο κωδικό τους αριθμό και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο-Όνομα-Πατρώνυμο-Μητρώνυμο).

Οι εγγραφές τους στη σχολή θα πραγματοποιηθούν από τις 24 Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου, ενώ όσοι είναι εγγεγραμμένοι σε άλλη Σχολή πρέπει να διαγραφούν προκειμένου να εγγραφούν στη νέα σχολή εισαγωγής τους.

Προηγούμενο άρθροΑντίστροφη μέτρηση για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα –Η προκήρυξη της διοργάνωσης
Επόμενο άρθροΠιο ψηλά, πιο μακριά απλά και… τριπλά –Οι καλύτεροι «σύνθετοι» άλτες, ανάμεσά τους μία Ελληνίδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ