Η Κατερίνα Στεφανίδη κάνει την αρχή στη φετινή αγωνιστική περίοδο του κλειστού στίβου, καθώς θα λάβει μέρος την Κυριακή 9 Ιανουαρίου στο Pole Vault Convention του Πανεπιστημίου του Akron, στο Ohio των ΗΠΑ.
Στον αγώνα επικοντώ ξεχωρίζουν ακόμη οι Demi Payne (που έχει ατομικό ρεκόρ 4,75μ., που πέτυχε πέρυσι στον κλειστό στίβο), Mary Saxer (4,71μ.), Becky Holliday (4,65μ.).

Στους άνδρες θα λάβει μέρος ο παγκόσμιος πρωταθλητής Shawn Barber που ανήκε στην πανεπιστημιακή ομάδα του Akron και είχε κατακτήσει 3 τίτλους, έχοντας τον αναγνωρισμένο αρχιπροπονητή -και υπευθυνο του meeting- Dennis Mitchell. O Barber ήδη ξεκίνησε εντυπωσιακά περνώντας πριν 3 ημέρες στο Texas τα 5,88μ. ενώ στον αγώνα είναι μεταξύ άλλων οι Αμερικανοί Jeremy Scott (που αγωνίστηκε στους προηγούμενους Ολυμπιακούς) και Mark Hollis.

Τα άλλα δύο μεγάλα ονόματα του ελληνικού επικοντώ, που ετοιμάζονται επίσης για το παγκόσμιο στο Portland (17/3), η Νικόλ Κυριακοπούλου και ο Κώστας Φιλιππίδης, αναμένεται να ξεκινήσουν σε δύο εβδομάδες στο meeting του Rouen της Γαλλίας.

Δείτε πως αρχίζει να διαμορφώνεται το πρόγραμμα Ελλήνων αθλητών σε διεθνή meetings:
-> Ελληνικές παρουσίες σε εξωτερικό 2016

Προηγούμενο άρθροΣτο Bydgoszcz το Παγκόσμιο Ε/Ν, στη Ρώμη το Παγκόσμιο Κύπελλο βάδην
Επόμενο άρθροΜε παγκόσμιο ρεκόρ εφήβων άρχισε ο Bukowiecki

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ