Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ ΑμεΑ) διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου για την αγωνιστική περίοδο 2014.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί την Παρασκευή και το Σάββατο 20 και 21/6 στη Αθήνα στο Κεντρικό Γήπεδο του Ο.Α.Κ.Α. (-> Πρόγραμμα)

Οι Αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους Κανονισμούς της Διεθνούς Επιτροπής Στίβου της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής (IPC) (Athletics Rules & Regulations 2014 – 2015). Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές των Αθλητικών Σωματείων ΑμεΑ που είναι μέλη της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ και έχουν Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας.

Επίσης, μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Μαρτίου 2010, σας ενημερώνουμε ότι στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ατομικών αθλημάτων οι αθλητές που προέρχονται από κράτη μέλη της Ε.Ε, Κύπριοι και αποδεδειγμένα (με δημόσια έγγραφα) ομογενείς αθλητές, τέλος δε μέχρι δύο (2) αλλοδαποί αθλητές προερχόμενοι από χώρες εκτός Ε.Ε, οι οποίοι έχουν εγγραφεί/μετεγγραφεί στη δύναμη σωματείων-μελών της ΕΑΟΜ ΑμεΑ, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό Εγγραφών –Μετεγγραφών της Ομοσπονδίας, αγωνίζονται ΕΚΤΟΣ συναγωνισμού.

( από sportsamea.blogspot.gr )

Κατηγοριοποίηση & κανονισμοί: www.stivoz.com/forum/showthread.php?7485

Προηγούμενο άρθροΟ δρόμος περνά πρώτα από Οστράβα για Δουβαλίδη και Μάστορα -Μαζί τους ο Ιωάννου
Επόμενο άρθροΧωρίς τη «σημαία» στο Ευρωπαϊκό Ομάδων –Μετά από 10 χρόνια για πρώτη φορά δίχως Ιακωβάκη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ