Το πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού που διεξάγεται το Σ/Κ (δείτε ->εδώ) μπαίνει πια στην τελική του ευθεία. Το Στάδιο έχει πλέον στηθεί πλήρως (και διατίθεται και σήμερα για προπόνηση) ενώ έχουν δημοσιοποιηθεί οι δηλώσεις συμμετοχής.

Βάσει αυτών ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε την Παρασκευή πως απευθείας τελικοί θα γίνουν σε ύψος Γυναικών και Ανδρών και στα 60μ. εμπόδια ανδρών.
Βέβαια καθώς οι δηλώσεις απέχουν πάντα από την τελική προσέλευση, υπάρχουν ορισμένα ακόμα αγωνίσματα (εμπόδια γυναικών, τριπλούν ανδρών, σφαιροβολία γυναικών) όπου υπάρχει ενδεχόμενο να μην έχουν προκριματικό, μετά το τέλος της προσέλευσης στην αίθουσα κλήσης.

Από ΣΕΓΑΣ τονίζεται ιδιαίτερα για τα σωματεία πως οι αθλητές-τριες θα πρέπει να αγωνίζονται μόνο με την επίσημη στολή του συλλόγου, όπου επίσης θα εφαρμόζονται οι Κανονισμοί της IAAF που αφορούν τη Διαφήμιση.

Αρκετοί αθλητές θα επιδιώξουν το διήμερο στο ΣΕΦ μια νίκη γοήτρου και όχι μόνο, όρια για μεγάλες διοργανώσεις (πέραν των 12, δείτε ->εδώ), καθώς και ατομικά ρεκόρ και καλές εμφανίσεις σε ωραίους αγώνες σε κάθε περίπτωση να είναι το ζητούμενο.

-> Πρόγραμμα / συμμετοχές / πληροφορίες

Σήμερα Παρασκευή στις 7μμ γίνεται και η ετήσια γιορτή του ΣΕΓΑΣ, όπου θα γίνουν βραβεύσεις για όσους είχαν διεθνείς διακρίσεις στο 2018, για τους καλύτερους από την ψηφοφοράι του ΣΕΓΑΣ ανά κατηγορία και ορισμένες ακόμα ειδικές βραβεύσεις.

Αρκετές είναι αυτές τις ημέρες και οι ελληνικές συμμετοχές σε μεγάλους αγώνες στο εξωτερικό (δείτε-> εδώ) που από την άλλη δεν θα δώσουν τη δυνατότητα στους περισσότερους εξ αυτών να αγωνιστούν και στο ΣΕΦ.

Στο πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος και αθλητές της Κύπρου, αρκετοί εκτός συναγωνiσμού (δείτε -> εδώ)

Προηγούμενο άρθροΡεκόρ Ευρώπης ο Wanders στον ημιμαραθώνιο στα ΗΑΕ – 15 κάτω από τη μία ώρα
Επόμενο άρθροMadrid: Ο Τεντόγλου ισοφάρισε το ρεκόρ του Τσάτουμα στην 5ετία – Ψηλά Κυριακοπούλου και Sidorova

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ