Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου των Αθλητών με Αναπηρία το οποίο διοργάνωσε η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες από τις 22 έως τις 24 Μαΐου 2009 στο Ο.Α.Κ.Α. ολοκληρώθηκε με ένα Παγκόσμιο ρεκόρ και πολλές καλές επιδόσεις.

Συγκεκριμένα η Παραολυμπιονίκης Μαρία Σταματουλά πέτυχε νέο Παγκόσμιο Ρεκόρ στο αγώνισμα της Σφαίρας Γυναικών στην κατηγορία 32, με επίδοση 5.79.
Παράλληλα με τα αγωνίσματα των Ανδρών και των Γυναικών πραγματοποιήθηκαν και αγωνίσματα των Παίδων- Εφήβων-Κορασίδων με μεγάλη συμμετοχή νέων αθλητών, γεγονός που δημιουργεί αισιοδοξία για την ανάπτυξη και το μέλλον του αθλήματος.

Στο Πρωτάθλημα παραβρέθηκαν και τρία μέλη της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής προσκεκλημένα από την Ομοσπονδία ως Τεχνικοί Επιτετραμμένοι. Στη λήξη των αγώνων ο κύριος Ben Vroom παρουσίασε τους συνεργάτες του John Shoemaker και τον Έλληνα Ευάγγελο Τασούλα και συνεχάρηκε την Ομοσπονδία για την σωστή οργάνωση,και ευχαρίστησε το κοινό της Αθήνας για τη θερμή συμμετοχή του.

Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα βρείτε στην ιστοσελίδα της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες: http://www.eaom-amea.gr/

Σχολιασμός στο υπάρχον θέμα: http://www.stivoz.gr/?p=20428

Προηγούμενο άρθροΖηρίνεια 2009
Επόμενο άρθρο5,50 ο Φιλιππίδης, 50"52 ο Ιακωβάκης στο στρατιωτικό