Ένα αξέχαστο ταξίδι έκαναν οι Έλληνες βαδιστές που πήραν μέρος στους Βαλκανικούς αγώνες το Σάββατο. Δεν ήταν τόσο ότι έφτασαν στη Βουλγαρία οδικώς, όσο το γεγονός ότι το ταξίδι τους είχε λακκούβες, προειδοποιήσεις για αρκούδες, χιόνια και απελπισία!

Το γεγονός ότι οι αγώνες γίνονταν στο Μπάλτσικ έκαναν αρκετά δύσκολο τον… αεροπορικό σχεδιασμό του ταξιδιού, οπότε η ομοσπονδία προτίμησε να στείλει τους δέκα αθλητές, δύο προπονητές, έναν κριτή και ένα μέλος του ΔΣ οδικώς στην πόλη της Βουλγαρίας. Το κακό; Ο οδηγός του ταξιδιωτικού γραφείου που ανέλαβε τη μεταφορά δεν είχε ξανακάνει το ταξίδι, το GPS δεν διέθετε τις απαραίτητες πληροφορίες και κάπως έτσι μία ομάδα χάθηκε και έκανε κύκλους μέσα στη νύχτα.

Μία λάθος επιλογή στην προσπάθεια εντοπίσουν τη Βάρνα- από την οποία απέχει μερικά χιλιόμετρα το Μπάλτσικ- και κυρίως η προσπάθεια να κόψουν δρόμο με τη βοήθεια ενός… προπολεμικού χάρτη οδήγησε τελικά το πούλμαν στα χιονισμένα βουνά, όπου υπήρχαν ταμπέλες του τύπου «Προσοχή αρκούδες», μπόλικες αρκούδες και μεγάλη… αβεβαιότητα. Τελικά, όταν κατάφεραν να φτάσουν στη Βάρνα διαπίστωσαν ότι τόση ώρα ουσιαστικά κινούνταν παράλληλα με την εθνική οδό, αλλά η ταλαιπωρία δεν σταμάτησε εκεί, αφού ο οδηγός αδυνατούσε να… εντοπίσει το Μπάλτσικ, με αποτέλεσμα να φτάσουν εκεί δύο ώρες μετά από τα μεσάνυχτα, κατάκοποι αλλά και πιο… πλούσιοι σε γνώσεις, αφού δεν υπήρχε περίπτωση να δουν τη συγκεκριμένη διαδρομή με άλλο τρόπο.

Προηγούμενο άρθροΟι μικροί… έπιασαν δουλειά –Καλές επιδόσεις στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα
Επόμενο άρθροΕλληνικές παρουσίες σε εξωτερικό 2014

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ