Για τα καλά έχουν μπει πλέον στην αγωνιστική δράση οι μικρότεροι. Το Διασυλλογικό πρωτάθλημα Παίδων/ Κορασίδων ήταν μία καλή αφορμή για αυτό.
Στους δύο ομίλους του Αγίου Κοσμά, όπου μετέχουν σωματεία από την Αθήνα, τη Δυτική Αττική, τον Πειραιά, την Ανατολική Αττική, τη Βοιωτία και την Εύβοια σημειώθηκαν αρκετές καλές επιδόσεις.
Ανάμεσα στα αγωνίσματα που ξεχώρισαν ήταν το τριπλούν, με τον 17χρονο Θανάση Παπαδόπουλο να προσγειώνεται στα 14,63 μ. και την Μυρτώ Πάτση να φτάνει στα 12,11 μέτρα. Η Θεοδώρα Διγγελίδη τερμάτισε σε 12.60 στα 100 μ., ενώ στα αγόρια ο Θάνος Καρούσος πέτυχε την καλύτερη επίδοση, με 11.24.
Καλές κούρσες έγιναν και στα 400 μ., με τον Νίκος Εμπέογλου να σημειώνει 50.06 και τον Δημήτρη Λεβαντίνο να πετυχαίνει 51.08 στο αγώνισμα για τον άλλο όμιλο. Στα κορίτσια, την καλύτερη επίδοση σημείωσε η Αλεξία Πολυκράτη με 58.22, ενώ στον άλλο όμιλο η Δήμητρα Τσιόπου πέτυχε 58.79.
Στα 1.500 μ. ο Γιώργος Βέτσης ήταν πρώτος με 4.09.51, μπροστά από τον Χρήστο Παπούλια, που ακολούθησε με 4.12.89.