Μετά τη γνωστοποίηση των αθλητών των 4 κατηγοριών του σχεδιασμού και των επιτελικών πριν από δύο εβδομάδες, η Ομοσπονδία ανακοίνωσε την Τετάρτη 3/10 τους Ομοσπονδιακούς προπονητές, τους αθλητές που θα είναι στην κατηγορία στήριξης καθώς και των προεθνικών ομάδων Νέων,Ε/Ν,Π/Κ.

-> Σχεδιασμός: αθλητές & προπονητές

-> Προεθνικές ομάδες

Οι Ομοσπονδιακοί προπονητές είναι 37 συνολικά (Σιώμου και Πακου οι μονες γυναίκες και πάλι)
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας “Πρόκειται για έμπειρους τεχνικούς, που έχουν ήδη αφήσει τα διαπιστευτήρια τους και νεότερους, που έχουν δείξει πως μπορούν να προσφέρουν στην ανάπτυξη του στίβου σε όλες τις κατηγορίες και τα επίπεδα.”

Η κατηγορία στήριξης περιλαμβάνει 63 αθλητές και αθλήτριες (πάνω από 10 περισσότερους σε σχέση με πέρυσι) “αθλητές όλων των ηλικιών, που για διάφορους λόγους δεν κατάφεραν να ενταχθούν σε μία από τις κατηγορίες του σχεδιασμού, ωστόσο κρίνεται πως η προσπάθεια τους πρέπει να στηριχθεί”.

Οι προεθνικές ομάδες περιλαμβάνουν κατά κανόνα όσους έκαναν τα όρια των μεγάλων διοργανώσεων των κατηγοριών.
Η ιατροφαρμακευτική και φαρμακευτική υποστήριξη και οι εργαστηριακές μετρήσεις με αξιολόγηση εξετάσεων είναι από τις βασικές παροχές και προς τα μέλη των προεθνικών.
Απεντάξεις από τις προεθνικές ομάδες θα πραγματοποιούνται σε περίπτωση που οι προπονητές των επίλεκτων αθλητών δεν συνεργάζονται με τους αντίστοιχους εθνικούς προπονητές, η αρνούνται να συμμετάσχουν στα camp τις ομοσπονδίας.

Το 2019 περιλαμβάνει Ευρωπαικό πρωτάθλημα στις κατηγορίες Νέων (U23) και E/N (U20)
-> Καλεντάρι 2019

Προηγούμενο άρθροΜε τον Αραμπατζή στο Ηράκλειο ο Κονιαράκης
Επόμενο άρθροΣτο Μπουένος Άιρες η ελληνική αποστολή για τους 3ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεότητας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ