Όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία, η Επιτροπή Μεταγραφών μελέτησε όλες τις αιτήσεις και το Διοικητικό συμβούλιο τις επικύρωσε στη διάρκεια της συνεδρίασης της Τετάρτης 28/12.

-> Μεταγραφές

Μεταξύ αυτών, η Σταματία Σκαρβέλη από από τον ΓΣ Τρικάλων πάει στον ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος, μαζί και οι Ιβάν Μενγκλεμπεη, Σπύρος Δουκατέλης.
Η Ελισάβετ Πεσιρίδου μετακινήθηκε στον ΓΣ Ηλιούπολης, ο παρολυμπιονίκης Θανάσης Γκαβέλας πήγε στον ΑΟ Κηφισιάς, ενώ ο συνοδός του Σωτήρης Γκαραγκάνης επανήλθε στον ΟΦΚΑ Αγ.Δημητρίου, όλοι από τον ΑΟ Κάλλιστος, όπου πήγε η Μαργαρίτα Τσουκαλά από τον Απόλλωνα Πύργου.

Η Ανδριάνα Φέρρα που είχε συνδέσει το όνομά της με τον Ολυμπιακό πήγε στον Πανναξιακό, μαζί με τη Μαρίτα Αργυρού και τον Άρη Δρίτσα. Στον Παναθηναικό πήγαν οι Πέτρος Χατζίου, Μπάμπη Λαγός, Σπύρος Καραλής, Βασίλης Μυριανθόπουλος, Δημήτρης Λεβαντίνος, Γεωργία Δεσπολλάρη, ενώ στον ΠΑΟΚ οι Γιάννης Καμαρινός, Ζωή Τραγουστή.

Η περίοδος των μεταγραφών ήταν ο μήνας Οκτώβριος, ενώ πλέον η αξιολόγηση των σωματείων γίνεται ετήσια βάσει των αγώνων του ημερολογιακού έτους (->εδώ)

Προηγούμενο άρθροFlash Newz 2022 Δεκέμβριος
Επόμενο άρθροΟι κορυφαίοι του 2022 από τους φιλάθλους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ