Εκτός του πρωταθλήματος κλειστού, είναι πλέον διαθέσιμες από την Ομοσπονδία οι προκηρύξεις και για τις επόμενες μεγάλες εγχώριες διοργανώσεις – πρωταθλήματα.
-> Γενική προκήρυξη πρωταθλημάτων

Δείτε τις βασικές πληροφορίες – από το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ του stivoz.gr :

Πανελλήνιο κλειστού στίβου

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού είναι η πρώτη από τις μεγάλες εγχώριες διοργανώσεις στίβου, στις 9-10 Φεβρουαρίου, φυσικά στη μοναδική -και με περιορισμούς- επιλογή, στο ΣΕΦ.
Την Κυριακή 3/2 είναι η τελευταία ημέρα επίτευξης ορίων για το πρωτάθλημα και οι δηλώσεις πρέπει να γίνουν μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Φεβρουαρίου.

Την προηγούμενη των αγώνων, την Παρασκευή το απόγευμα θα γίνει στο ΣΕΦ η γιορτή βράβευσης των κορυφαίων (που ψηφίζετε μέχρι την Παρασκευή 1/2, δείτε->εδώ) ενώ ενδιάμεσα το Σάββατο προγραμματίζεται να γίνει και επιμορφωτικό σεμινάριο για τις αναπτυξιακές ηλικίες.

Πανελλήνιο ανωμάλου δρόμου

Για 6η φορά τα τελευταία 7 χρόνια η διοργάνωση του ανωμάλου γίνεται στην Πηγή Τρικάλων. Δεν υπάρχουν όρια, ωστόσο φέτος υπήρξε μεγαλύτερη μέριμνα για αναπτυξιακούς αγώνες ανωμάλου.

Την προηγούμενη ημέρα του πρωταθλήματος θα γίνει στα Τρίκαλα σεμινάριο για τον δρόμο σε ανώμαλο έδαφος ως μέσο ανάπτυξης των επιδόσεων στις μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις.

Ημιμαραθώνιος & πανελ.πρωτάθλημα

Παράλληλα με τη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου που ξεκίνησε το 2012 γίνεται και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (που είχε γίνει και τα έτη 1996-1997 σε διαδρομή Μαραθώνας-Πικέρμι)

Αυτή τη χρονιά μεγαλώνει η Έκθεση με τη Sports Show που θα είναι (όπως με τον Μαραθώνιο) 3ήμερη, στο Helexpo.

Για τη διοργάνωση, για εγγραφές μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου τυπώνεται ονομαστικός αριθμός συμμετοχής.

Άλλες διοργανώσεις

Η φετινή -7η- σειρά Run Greece ξεκινάει στις 31/3 στη Λάρισα, με το πανελλήνιο πρωτάθλημα 10χλμ να γίνεται παράλληλα με τον 4ο αγώνα, στην Καστοριά στις 12 Μαίου.

Στις 14/4 θα γίνει το Πανελλήνιο ορεινού δρόμου στη Δεσκάτη (παράλληλα με τα “Κωνσταντίνεια”)

Στις 20/4 είναι Πανελλήνιο 20χλμ βάδην Α-Γ στην Αλεξανδρούπολη (όπου θα φιλοξενηθεί και το βαλκανικό) ενώ εντός στίβου το πρώτο πρωτάθλημα είναι τα 10.000μ. στις 24/4, ημέρα …Τετάρτη.

-> Καλεντάρι 2019

Προηγούμενο άρθροMeeting στο Trinec με Μπανιώτη και show (Video)
Επόμενο άρθροΕπικείμενες αλλαγές σε ΑΜΑ και αγώνες σε δρόμο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ