Οι αγώνες σε Ευρώπη και ΗΠΑ είναι συνεχείς και ομοίως η παρουσία Ελλήνων αθλητών – ιδίως αυτών που στοχεύουν Portland.
Η Νικόλ Κυριακοπούλου θα κάνει το Σάββατο 6/2 τον δεύτερο φετινό της αγώνα μετά τις 23/1 στο Rouen όπου είχε κερδίσει με 4,71μ.

Στο Mondeville, με το επικοντώ να είναι στην αρχή του προγράμματος στις 20:20 ώρα Ελλάδος, η Κυριακοπούλου θα έχει μαζί στον αγώνα την -απρόβλεπτη- Γερμανίδα Lisa Ryzih και τις Γαλλίδες Boslak και Lotout. (Στους αγώνες ακόμα ξεχωρίζουν στα 60μ. οι Fraser, Lemaitre και η Povh, στα εμπόδια ο Bascou αλλά και ο Doucoure).

Μάλιστα η Κυριακοπούλου θα παραμείνει Γαλλία καθώς στις 9/2 αγωνίζεται στο Eaubonne, στο κλειστό St.Diagana, σε έναν αγώνα όπου θα είναι και η Fabiana Murer (που σήμερα αγωνίζεται στο Potsdam, μαζί με Strutz, Ptacnikova). Οι δυο τους έχουν και κοινό πρόγραμμα μετά: στο 2ο meeting της σειράς αποτελέσματα) στη Στοκχόλμη στις 17/2 και στο All-Star Perche meeting στο Clermont.

Το Σάββατο, στις 10:45μμ ώρα Ελλάδος, στο Blacksburg στη Virginia των ΗΠΑ αγωνίζεται η Κατερίνα Στεφανίδη που έχει περάσει ήδη δύο φορές τα 4,71μ. και επίσης τα 4,65μ. σε πρωινό αγώνα και φυσικά “κοιτάει” ψηλά. Ο πήχυς περνάει και πάλι από τα 4,71μ. και μετά θα πάει στα 4,81μ. ενώ στον ίδιο αγώνα θα αγωνιστεί και η Jenn Suhr, που είναι το επίκεντρο των ημερών λόγω του νέου παγκοσμίου ρεκόρ με 5,03μ. αλλά και της επιφύλαξης της να αγωνιστεί στο Portland (δείτε->εδώ).
Το πρωι της ίδιας ημέρας (στις 5:15μμ Ελλάδος) αγωνίζεται και η Γεωργία Στεφανίδη που έχει περάσει τα 4,08μ. φέτος. και θα επιδιώξει να βελτιωθεί καθώς και ο πήχυς μετά τα 3,95μ. θα πάει στα 4,10μ. και στα 4,20μ.

Στη Βιέννη, στο ASVOe Vienna Indoor Gala, θα αγωνιστούν το Σάββατο το μεσημέρι η Αναστασία Μαρινάκου και ο Άγγελος Βασιλείου στα 1.500 μ. – η ανάλογα και με το συναγωνισμό στα 3.000 μέτρα.
Δηλωμένη ήταν και η Γωγώ Κοκλώνη για τα 60μ., όμως ένα πρόβλημα τραυματισμού στην φτέρνα δεν της επιτρέπει τη συμμετοχή -και θα αφήσει τον κλειστό στίβο .

Το Σάββατο αγωνίζεται και ο Ανδρέας Δημητράκης, στη Στοκχόλμη στο meeting Raka Sparet στα 1500μ.

Την Κυριακή στο Trinec της Τσεχίας θα είναι ο Κώστας Μπανιώτης, με φόρα από την καλή του χθεσινή πρεμιέρα με 2,30μ. (δείτε->εδώ) όπου μαζί θα είναι και οι περισσότεροι από τον αγώνα αυτό, ο νικητής με ρεκόρ Ιταλίας Tamberi και οι Thomas, Grabarz, Baba, Williams αλλά και ο Ουκρανός Protsenko.

-> Ελληνικές παρουσίες στο εξωτερικό

Προηγούμενο άρθροΣτα 2,30μ. και παραλίγο και Portland ο Μπανιώτης, ιπτάμενοι Ιταλοί στα 2,35μ.
Επόμενο άρθροΕνοχλήσεις η Isinbayeva, εκτός παγκοσμίου η Hill

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ