Κατόπιν συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ την 28/10, ανακοινώθηκαν τα ονόματα των νέων ομοσπονδιακών τεχνικών, αλλά και τα ονόματα των αθλητών και αθλητριών, που εντάσσονται στις κατηγορίες σχεδιασμού της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

-> Σχεδιασμός 2022

Στην Α’ κατηγορία είναι ο Μίλτος Τεντόγλου, ο Εμμανουήλ Καραλής, η Κατερίνα Στεφανίδη, η Νικόλ Κυριακοπούλου, η Βούλα Παπαχρήστου και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Συνολικά 75 αθλητές-τριες εντάχθηκαν στις 4 κατηγορίες του Σχεδιασμού, βάσει των σχετικών κριτηρίων (->εδώ)

Αναμένεται η κατηγορία στήριξης – και οι προεθνικές ομάδες.

Εκτός των αθλητών, ανακοινώθηκαν και οι Ομοσπονδιακοί τεχνικοί, που συνολικά είναι 58 και ανά κατηγορία 14 στις ταχύτητες, 14 στην αντοχή, 18 στα άλματα, 7 στις ρίψεις, 5 στα σύνθετα.
(Πριν 2 εβδομάδες είχαν ανακοινωθεί, για τη νέα διάρθρωση του υψηλού αθλητισμού, οι συντονιστές ανά κατηγορία και επιτελικοί ->εδώ)

Όπως αναφέρει ο ΣΕΓΑΣ, με εισήγηση της προέδρου Σοφίας Σακοράφα υπέρ διπλασιάστηκαν – σε σχέση με την περασμένη χρονιά- τα χρήματα που θα λάβουν στο σύνολο τους οι Ομοσπονδιακοί προπονητές.

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου ψηφίστηκε και ο προϋπολογισμός της νέας χρονιάς, που έχει κατεύθυνση τη στήριξη αναπτυξιακού και υψηλού αθλητισμού, με αύξηση των δαπανών στον αναπτυξιακό αθλητισμό, ενίσχυση προπονητικού έργου, αλλά και των δαπανών για τις προετοιμασίες των αθλητών και την επιστημονική τους υποστήριξη.

Προηγούμενο άρθροΜε τα European Games 2023 στη Silesia το ευρωπαϊκό εθνικών ομάδων
Επόμενο άρθροFlash Newz 2021 Οκτώβριος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ