Σε τέσσερις κατηγορίες χωρίστηκαν οι 50 αθλητές, οι οποίοι εντάχθηκαν στον σχεδιασμό της νέας χρονιάς, στον μικρότερο – αριθμητικά – που έχει συσταθεί τα τελευταία χρόνια. Τις επόμενες μέρες, η ομοσπονδία θα πληρώσει στους αθλητές του περσινού σχεδιασμού τα οφειλόμενα μέχρι και τον Σεπτέμβριο, ενώ όσοι μπήκαν για πρώτη στο νέο σχεδιασμό θα πληρωθούν τους μήνες Οκτώβριο – Δεκέμβριο. Και αυτό γιατί, στο σύνολο τους οι αθλητές των τεσσάρων κατηγοριών, θα αρχίσουν να πληρώνονται από την 1/1/12.
Εκτός σχεδιασμού έμειναν ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, η Τίνα Κεφάλα και η Δέσποινα Ζαπουνίδου, οι οποίοι βάσει επιδόσεων έχουν δείξει ότι μπορούν να συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, για αυτό και αναμένεται να έχουν την στήριξη της ομοσπονδίας. Η μόνη αθλήτρια που έχει πιάσει το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά δεν έχει ενταχθεί στο σχεδιασμό είναι η Στέλλα Λεδάκη, καθώς δεν πληρούσε καμία από τις προϋποθέσεις.
Κατά περίπτωση θα στηριχθούν οι αθλητές της κατηγορίας Εφήβων – Νεανίδων και Παίδων – Κορασίδων, καθώς δεν θα συγκροτηθεί η κατηγορία της ΕΣΤΑ
Στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ θα καθοριστούν οι οικονομικές απολαβές ενώ θα αποφασιστεί και η πρόσληψη των προπονητών της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά οι κατηγορίες:

Α Κατηγορία

Δημήτρης Χονδροκούκης, Κώστας Μπανιώτης, Κώστας Φιλιππίδης, Νικόλ Κυριακοπούλου.

Β Κατηγορία

Περικλής Ιακωβάκης, Γερβάσιος Φιλιππίδης, Βούλα Παπαχρήστου, Λούης Τσάτουμας, Λυκούργος-Στέφανος Τσάκωνας, Σπύρος Λεμπέσης, Δημήτρης Τσιάμης, Ειρήνη Κοκκιναρίου, Νίκη Πανέτα, Κώστας Πούλιος, Κατερίνα Στεφανίδη, Αθανασία Πέρρα.

Γ Κατηγορία

Ανδρέας Δημητράκης, Κώστας Δουβαλίδης, Σταύρος Γεωργίου, Μιχάλης Σταματόγιαννης, Αγνή Δερβένη, Ελένη Φιλάνδρα, Σάβα Λίκα, Γιώργος Τσάκωνας, Σοφία Υφαντίδου, Παναγιώτης Λάσκαρης, Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, Ουρανία Ρεμπούλη, Αναστασία Καρακατσάνη, Κώστας Στεφανόπουλος, Γεωργία Κοκλώνη, Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου, Γεωργία Στεφανίδη, Τόνια Στεργίου.

Δ Κατηγορία

Γιώργος Τρέμος, Ελένη Θεοδωρακοπούλου, Λορέλα Μάνου, Δημήτρης Γράβαλος, Αλέξανδρος Παπαδημητρίου, Ανδριάνα Φέρρα, Χρυσή Μωϋσίδου, Γιώργος Καραβίδας, Δημήτρης Θεοδωρακάκος, Σοφία Ρήγα, Παύλος Μπόφτσης, Αθηνά Κοΐνη, Μιχάλης Δαρδανελιώτης, Ντενίζ Δημάκη, Ευθυμία Κολοκυθά, Ανδρέας Τσούκαλης.

*

Θυμίζουμε τι ίσχυε ως σχεδιασμός 2011-12:
http://www.stivoz.com/dimosiografikes/SEGAS/sxediasmos2011-2012.pdf

Προηγούμενο άρθροΤο αρχικό αγωνιστικό πρόγραμμα του ΣΕΓΑΣ για το 2012
Επόμενο άρθροΟι μεταγραφές της περιόδου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ